fredag 19 december 2014

Gamla högskoleprov med lösningar

Gör gamla uppgifter med lösningar inför högskoleprovet med onlineverktyg från Allakando - besegra HP snabbare och höj dig. Prova gratis i dagar. Här kan du träna på gamla högskoleprov.


Lär känna de åtta delproven och testa dina styrkor och svagheter. Längre ner på den här sidan hittar du gamla prov att öva på.

Skriv ut gamla högskoleprov i PDF format här. Se lösningsförslag på äldre högskoleprov . Följande NOG-uppgifter har tidigare diskuterats i forumet. Bra interaktiva övningar med lösningar på Ordprov. Trådar, Svar, Senaste inlägg.


Normeringstabeller och lösningsförslag. Att plugga inför högskoleprovet genom att göra gamla högskoleprov är en. Många av våra lösningar finns dessutom som videoklipp där man hör och ser en.

Nu när frågorna är släppta så har vi även skapat lösningar som går att nå genom att. Med en gratisanvändare kan du träna på alla gamla högskoleprov i vår . Den bästa träningen inför högskoleprovet är att göra gamla prov. Vi har samlat högskoleprov med uträkningar från flera år tillbaka. Den här veckan pratar Daniel om vikten av att göra gamla högskoleprov. Delar upp mina videos per provpass och del.


Här hittar du alla gamla högskoleprov att ladda hem och skriva ut när du ska träna inför högskoleprovet! Här finns alla olika delar tillsammans med facit. På denna sida presenterar jag lösningar till det senaste högskoleprovet.


Det finns inget svar på den här frågan. Klicka här för att få ett mail när någon lämnar ett svar. Posta ett nytt svar på frågan, du kan tjäna HP! Lösningar till fråga från ORD-delen.


ORD … Visa fråga Dölj fråga Se rätt svar. Fråga Dölj Se rätt svar. NOG … Visa fråga Dölj fråga Se rätt svar.

Här hittar du en mängd gamla högskoleprov och länkar till alla sidor som kan vara av intresse för dig som ska skriva och vill förbereda dig inför högskoleprovet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg