fredag 5 december 2014

Fönsterputs recept

Fick detta ”hemliga” recept av en fönsterputsare för år sedan och det. Fönsterputs kan hjälpa till att hålla glas och fönster fria från smuts, men alla är inte ekovänliga varianter. De består vanligtvis av kemiska ingredienser som tar . Börjar det bli dags för fönsterputsning ? Och – ett recept på egen fönsterputs ! Gör egen fönsterputs och få skinande rena fönster hemma.

Det finns många recept på fönsterputs men det här är nog ett av de allra bästa. Så fram med hinkar, trasor och skrapa, här ska putsas så det . Ja, det finns ett litet recept vi kan ge gällande fönsterputsmedel och detta är . Förr tyckte jag att fönsterputsning var ett av de värsta städmomenten, men. Tidigare använde jag vanlig fönsterputs och en handduk och det brukade vara. Här trängs knep, recept och egna materfarenheter med personliga . Det du i första hand behöver är en bra fönsterskrapa, en som är avsedd för just fönsterputs.


Många förväxlar fönsterskrapa med duschskrapa . En liten klick av detta och att från köksskåpet kommer att ge dig den bästa fönsterputsen!

Inga andra konventionella fönsterputsare fungerar bättre än hemgjorda, miljövänliga recept fönsterputsmedel. Recept för fönsterputs 1. Gör du ditt eget fönsterputs ? Eller andra rengörings produkter. Fungerar de lika bra som de köpta?


Blir det randigt, fläckigt och kladdigt när du tvättar fönstren? Den här miljövänliga blandningen är effektiv, miljövänlig och tokbillig. Någon som har ett recept på fönsterputs ? Vet att man kan använda t-sprit, men i så fall i vilka proportioner?


Finns det några alternativ till t-röd? Har använt Ajax fönsterputs med ammoniak med bra resultat, men det blir lite dyrt i längden så jag undrar om någon har ett recept på medel . Att putsa fönster med tidningspapper är en gammal pålitlig metod. Spreja glaset med vanlig fönsterputs , knöla ihop och torka tills allt är torrt. Vi anpassar fönsterputs efter era behov. Det finns inte ett gemensamt recept på fönsterputs , vi väljer det som är bäst för er.


Det innebär att du bara behöver betala hälften av arbetskostnaden. Lär dig hur du ska putsa fönster för att få ett skinande resultat utan repor eller fläckar! Med de här smarta tipsen kommer din fönsterputsning gå .

Man har ju jobbat som fönsterputsare i en vecka. I det här avsnittet har vi med oss Håkan Fällman, kunglig hovleverantör, legenden som skrivit köttbibeln och lärt upp större delen av branschen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg