fredag 26 december 2014

Sprängsten i slänt

Apr En del sprängsten är det här också som vi grävt fram när vi. Vi har ett nybyggt hus där det finns en brant slänt med sprängsten. Vi skulle vilja plantera i denna slänt , men jag antar att om jag lägger ut jord över slänten , . Apr Trapp i slänt posts Apr Trappa i slänt.


Allt om Trädgård forum.

De lade mycket sprängsten där. Tips gällande slänt mot vägen! Snyggt i slänten - Viivilla. Apr Vi började med att schakta bort en del av slänten eftersom den gick ända.


Sedan beställde vi två billaster med sprängsten , mitt i sprängkalla . Aug Från början var bara en slänt med tuvigt gräs och en felbyggd åsnestig. Murar i bakgjuten sprängsten på platta, groventré med granithäll och .

Jul Hur brant kan och får en slänt göras gentemot en granntomt? Tomten är utfylld med till största delen sprängsten. Mar Hej jag har funderingar på att fylla ut en helt oduglig slänt som är igenväxt! Den är ännu inte igenfylld då halva är bara sprängsten , halva bergoch . Jun Uppdragsbeskrivning.


Gräva bort 30m slänt och transportera bort massorna. Slänten består till stor del av sprängsten. Kajen står på utfyllnad av sprängsten. Feb Till och med för tomter som är övervuxna av sly, fyllda av sprängsten eller. Då får man se slänten som en tillgång där olika avsatser bildar små . Området närmast vägen var täckt med sprängsten och fyllnadsmassor.


På vår tomt hade vi tidigare en cirka meter lång slänt. Det var svårt att hitta på något bra sätt att hålla den i ordning. Vi prövade med täckbark samt en del . Nov Beräkningsresultatet visar att slänten som den ser ut i dag står i sin.


Eventuellt grusslitlager.

Fyllning med sprängsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg