torsdag 4 december 2014

Ståndplåt

Beslaget fungerar som en övergångsplåt mellan tak och vägg. T ex kupor och olika utsprång. Bredd och höjd: 1mm, Längd: . Vid anslutning av plåt mot högre väggar, krön, uppbyggnader och liknande måste också behovet av rörelsemån beaktas.


All håltagning i en taktäckning måste ske på ett sådant sätt att tätheten bibehålls. Otätheter kan uppstå på grund av mekaniska skador, .

Produkten finns i varuhus. Ståndskiva för skydd mellan tak och vägg. Visa lagersaldoFörväntat lagersaldoByt varuhus . För anslutning mellan tak och vägg.


Till exempel mellan garagetak och husvägg. Leverantör: Lindab Sverige AB 106. Vi har i sommar bytt träpanel på huset och är nu i färd med att montera tillbaka farstukvisten.


Nu undrar jag lite över monteringen av. Tätning mellan tillbyggnadens tak och husets vägg?

Anslutning mellan tak och vägg? Fäst plåtarna omedelbart. De kan blåsa bort annars. Var försiktig vid regn och vintertid så att du inte halkar. Måttanpassande ståndskiva.


Välj färg, bred djup, höj m. Med vårt digra beslag- och tillbehörsprogram blir ditt tak eller din vägg komplett. En hållbar och vacker puts förutsätter att den på utsatta ställen skyddas med olika plåtbeslag och att de underhålls så att dess funktion säkerställs. Det är bara underbrädorna han skickar upp ovanför underspikningen, locken går nedanför(tycker jag det ser ut som). Locken är ju mest utsatta, . Sneda sidobitar som användes t. Finns i olika färger för. Sned sidobit kallas också amerikanare!


Tak- och väggtäckning utförd med . Krage runt tegelskorsten samt ståndplåt runt lanternin och entrétak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg