måndag 15 december 2014

Snygga förvaringslådor med lock

Lådor för alla rum och alla användningsområden. Box med lock CANVAS, tyg, naturvit, Mellan. Hos oss hittar du ett brett utbud av snygga och praktiska förvaringsboxar till ditt hem.


Att inreda din hylla eller garderob med praktiska och snygga lådor och korgar. Med KLÄMTARE låda med lock kan du förvara allt från leksaker och textilier, till .

Hitta snygg förvaring hos Domoda. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på korgar och förvaring. JYSK kan du snabbt och lätt stuva undan dina kläder. Var sak på sin plats med snygga förvaringslådor och korgar i trä, rotting och metall. Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa . Fans förvaringslådor 2-set L, grön.


CD- förvaring PP Drawer Unit. Med hjälp av snygga förvaringslådor i olika storlekar och modeller kan du enkelt gömma undan .

Att tänka på när man inreder ett barnrum är att skapa ett rum där barnen trivs och kan ha roligt. Men barnrum blir ofta stökiga - snygg förvaring är därför A och O. Sätt stopp för stökiga golv med smart och rolig förvaring till barnrummet. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av praktiska och snygga förvaringslösningar till. Med eller utan lock - du väljer själv.


Alla dina småsaker som du snabbt behöver hitta kan rymmas i . Med lock kan du dessutom stänga ute damm och annan smuts. Vi har ett brett utbud av korgar och boxar, förvaringslådor i tyg och plastbackar med lock. Välkommen till oss för att hitta. Snygg att ha framme i rumm.


När du behöver skydda innehållet mot exempelvis damm, välj lådor med lock. Då blir lådorna dessutom stapelbara – ställ dem ovanpå varandra och förvara på . Vi säljer flätade korgar, fina askar, smyckesskrin i papp och mässing. Förvara saker du tycker om fint. Här är praktiska (och snygga !) inredningsdetaljer för sovrummet.


En tålig och snygg förvaringslåda med lock och läderhandtag.

Tillverkad i återvunnen papp. Här hittar du lika snygg som smart förvaring för barnrummet. Vi har praktiska kartonger på hjul, boxar med lock och tyglådor, allt för att du ska få förvaringen . Gråblå rund ask med lock , Wooden Sphere, av målad ek, 5kr, Mimmi Staaf. Pärlbroderad ask, 4kr, Colours of .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg