tisdag 2 december 2014

Pingisbord utomhus betong

Dywidag bordtennisbord i betong : Den klassiska betongskivan för spel utomhus. En superstjärna: robust som betong och stark i spel som i en tävling. Cornilleaus bordtennisbord Park för utomhus.


Pingisbordet i betong från Henge är onekligen en snygg pjäs. Tanken är att bordet ska stå utomhus och de menar på att betongen ger bra . Det funkar mycket bra att snabbt ställa detta pingisbord så att det är klart för spel. Bordet passar perfekt på skolgården eller på . Vi har endast kvar i lager. Bland sortimentet finns fullstora pingisbord och minibord som passar perfekt för de. Att bygga ett bordtennisbord för utomhusbruk kändes därför perfekt.


Skivan är inte i fullstorlek för ett pingisbord , men helt ok för att bara spela . Roligt för flera spelare samtidigt! Bordtennisracket Tacteo Utomhus - för skolsport. Den gröna ytan är uppdelad i. Rejäla djävla pingisbord som tål storm och slask.


Såhär i tidig sommartid blev jag oerhört sugen på pingis, och då framförallt utomhus. Mycket möjligt att vi vill ha fler pingisbord om projektet blir lyckat. Alltid velat ha ett pingisbord i . Sittplats Kuben i massiv betong har en väldigt enkel design som ändå gör stort. Svampen är en sittpollare i massiv betong med en väldigt enkel och rolig . Här följer några riktigt snygga och trendig val för utomhus bruk med just .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg