tisdag 16 december 2014

Spanjolett garage

Garage och portregel för 12mm stänger. Robust spanjolett med låshus och mekanik i förzinkat stål för mm fyrkantre. Spanjolett i förzinkat stål. Kantskena är 25xmm, dornavstånd mm och låsdjup mm.


Jag bor i ett mycket gammalt hus där entredörren är en gammal dubbeldörr av trä.

Det är inget fel på dörren i sig, men säkerheten är väl inte. Dörr som bara kan öppnas inneifrån? A-Innehallsforteckning-Allm-bes. En utanpåliggande spanjolett för passiva dörrar.


Kontakta Skånebeslag för information. Eller håller du på att installera ett nytt fönster. Vad ditt behov än är finns det handtag till fönster och altandörrar i mängder.

Skenan kopplar låset vid handtaget till kolvar på flera ställen. På enkel båge med äldre typ av spanjolett , använd underläggsbricka 841S. För fönster och fönsterdörr tillsammans med Fix spanjolett med överförin….


Regel används för vipport till garage. En slagport är mest fördelaktig för ett garage som används huvudsakligen som. Vi på Wiktorson Hjälpmedel har flera modeller av garage och förråd till elrullstol. Låset har spanjolett anpassat till dubbeldörr, något som är standard hos oss.


Beslagning: Låsbar spanjolett med trycke. Plåt: Överkant dörrbla svart. Sparkplåt: svart, vikt runt portbladets underkant och uppvikt mm på insidan. Slagporten är en klassisk port som passar till de flesta garage.


Den ena dörren kan låsas med spanjolett. Gemensamt för dem är att de normalt placeras högre än vanliga trycken, . Justering av spanjolett så bågen sluter närmare karmen. Skydda dina fönster under . DÖRRAR FÖR DjURSTALLAR, mASKINhALLAR, GARAGE mm.

Dörrfolder_V12_ny_test:Layout 1. En större modell som är perfekt till garage och en mindre modell lämplig. Låshus av förzinkat stål och med ergonomiskt utformat. Regelstänger finns i flera standardlängder för stål . Om produkterna måste lagras utomhus ska det göras under tak, till exempel i carport, garage eller skjul. Endast i undantagsfall kan du lagra dem någon enstaka .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg