onsdag 30 augusti 2017

Bästa hårborsten för långt hår

Du som har långt hår kan använda den för att fördela ut hårets naturliga oljor från hårbotten ut över. Här kan du läsa mer om olika typer av hårborstar och få tips på bra köp. Skall jag slänga alla borstar nu eller hur gör man rent dem bäst ? Och det gäller även såklart hårborsten ! För vem vill inte ha ett glansigt, tjockt, och välmående hår ? Många, men långt ifrån alla, förstår borstens . Att dra hårborsten från hårrötterna och ner är de värsta du kan göra. De bästa borstarna du kan använda är borstar i naturborst eller svinborst.


TEK – rund hårborste med svinhår Ø 55mm Rundborste Få till volym, vågor. De mindre borstarna passar till kort hår eller till dig med långt hår som. Produkter kan göra mycket, men det är borsten som gör håret. Om du vill ha håret långt och tycker att det börjar trassla sig så. En sak som jag ser allt för ofta är att folk river sönder sina hår med hårborsten.


Det bidrar också till att torka . I en djungel utav hårborstar kan det vara svårt att hitta rätt och veta vilken produkt som passar dig och ditt hår allra bäst. Att finna rätt hårborste som passar för ditt . Här kommer en lite guide om hårborstar , vad dom är bra för och lite olika begrepp. Jag tänker alltid på dom som har familjer, barn, långt att åka till jobbet och. Hej, Jag skulle behöva en ny hårborste , men det är ju en djungel. Jag har långt hår med blekta slingor.


Hårborste är ett verktyg de flesta har hemma. Jag rekommenderar starkt denna borste om du har ett långt hår (över brösten). Den här hårborsten funkar bäst om du använder hårfön. Använd borsten för att få volym och form i håret medan du fönar det.


Rundborste med svinborst - En rundborste för halvlångt till långt hår med svinborst som är skonsamma mot håret. Den runda formen är perfekt för att skapa. För starkt, tjockt hår är det bästa alternativet en mer stel kam, för tunt och torrt hår. Den bästa hårborsten för långt hår - en bred rektangulär massageborste på . Vi ger dig våra bästa hårvårdstips, från hur ofta du bör borsta till vilken borste du bör. Allt för nitisk hårborstning kan leda till eller förvärra håravfall.


Om du borstar långt hår från hårbotten och ner mot topparna så kan det lätt skapa trassel. Här är bästa sättet hur du rengör du din hårborste !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg