torsdag 24 augusti 2017

Slipa knivar spånga

Professionellt sliperi som slipar knivar , saxar och allt inom restaurangkök, livsmedelsbutiker och även till privatpersoner. Vi har även en webshop där du kan . Knivslipning för fler än knivar eller andra föremål som du önskar få slipade. Som exempel tar knivar cirka minuter att slipa.


Du har nu hittat till Sveriges vassaste sliperi! Vi slipar knivar och tillbehör till kök, restauranger och livsmedelsbutiker i hela landet.

Vill du lära dig slipa knivar på våtsten? Kurserna kommer att ske i våra lokaler i Spånga. Möjlighet att köpa knivar och övriga tillbehör från vår butik. Då tog han itu med problemet och lärde sig själv att slipa knivarna.


Gösta startade firman i sin källare i villan i Spånga , där den fortfarande ligger, i mitten av. Tre Knivar är ett knivsliperi med kunder runt om i Sverige och Europa. Det är stor skillnad på att . Vi är etablerade på natursköna . Ett perfekt tillfälle att få dina slöa knivar slipade.

Instruktioner samt pris för att skicka knivar direkt till oss för slipning. Din sökning i Spånga gav ingen träff, därför har vi utvidgat sökområdet. Vi säljer nya och begagnade knivar och klingor till de flesta skärverktyg. De fick till slut göra ett andra försök att slipa om dem. Kan du redan eller är du intresserad av lära dig att slipa knivar och andra föremål professionellt samt trivs med att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med . En av dessa behandlingar är att slipa produkten till sin slutgiltiga form.


För att slipa kniven finns hemmaslipar för knivar , men många av dem nöter ännu mer . Fick precis nys om ett sliperi dit du kan skicka dina slöa knivar med brev och få dem tillbaka nyslipade inom timmar. Nu när julen närmar sig vill man ju fräscha till knivarna i köket. Har låtit slipa mina knivar på lite olika ställen med varierande resultat (och pris). Företaget har funnits i samma lokaler i Spånga sedan starten. Vår specialité är att slipa knivar , vi har lång erfarenhet, är man rädd om sina knivar ska man . Konceptet är inte bara att sälja knivar.


Varje vecka håller vi slipkurser och vill man inte slipa själv kan man lämna in kniven till oss. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Sliperi Eggen i Spånga ! Inte en susning på vem som kan tänkas slipa knivar i Stockholms trakten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg