fredag 18 augusti 2017

Traktorsits gjutjärn

TRAKTORSITS , gjutjärn , Grönkvists Mekaniska Verkstad. Urläcker gjutjärn barstol i form av gammaldags traktorstol kan du handla online nu eller från Mixhuset i Hässleholm. Stolens sits har en form av en gammal traktor stol som dom såg ut förr.


Feb En gammal redskapssits i gjutjärn finns kanske i dina gömmor någonstans. Köper oavsett modell och skick.

Riktigt snygg barstol för den som vill sticka ut. Gjord i gjutjärn med en sits som liknar de gamla traktorsitsarna man hade förr. Genombruten sits märkt Rottneros.


Jan Årets julklapp kan det vara barstolar passande för köket t. Tuff barstol i gjutjärn med klassisk traktorsits i färgen brunHöjd 85cm Vikt 15kg. Stol i riktig industridesign i form av en traktorsits. Du kan höja och sänka stolen.

Hatthylla i trä och gjutjärn. Gammal traktorsits i gjutjärn i butiken ! Pall med stor o bekväm traktor sits i plåt, underrede i plåt o gjutjärn. Snubblade över den här annonsen på Blocket: . Jul Kolla här så vackert! Ett gammal ventilationsgaller. Som sagt använd fantasin.


På sista bilden finner ni en gammal. Vilket objekt skulle du helst vilja ropa hem? Vitlackerad skiva, ben med dekor av gripar. Ett ben med gammal lagning. Ny pall inkommen till oss igår med traktorsits.


Efter mycket om och men hittade jag en modell i USA i gjutjärn men jag vill inte tänka på vad det kostar att få dom. Jag lägger med en bild på . Traktorpallen är gjord i gjutjärn och är väldigt robust. Sitsen är i form av en gammal traktorsits.

Skulle denna passa in hemma hos dig? Kom gärna förbi vår butik . Det är svenskt gjutjärn rakt igenom. Kan du tänka dig en plog med . Köp tryggt och enkelt från .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg