fredag 18 augusti 2017

Kabelbrygga

Köp online eller ring oss för personlig service! Smidigt och flexibelt skydd för kablar. Enkel att kapa i passande längd. Lätt att anpassa genom tillskärning.


Handla KABELBRYGGA FACK L=800MM till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Vid varje byggarbetsplats finns behov av tillfälliga elkablar, vat.

Löst avtagbart lock för enklare användning kanaler, 35xmm var Max vikt på överkörande fordon ca ton Kan användas som farthinder eller kabelbrygga. Dessa flexibla kabellister har olika stora kammare för olika . Kabelbrygga – kanaler. Kaffebrus har allt för studion, från enkla studioset och praktiska reflexskärmar för hemstudion till gigantiska jumbostativ. För temporär kabeldragning som samtidigt ger effekten av sänkt hastighet vid arbetsplatsen.


Längd meter, slirad med två hål med diameter 30 . ELITs kabelbrygga – en golvkanal för tuffa lägen. Lagerstatus: Cirka veckor. Antal: Lägg till i önskelista Jämför.

Tack vare en lokal närvaro i de flesta länder kan Trelleborg Fluid Handling Solutions specialister ta fram den lösning du behöver . KABELBRYGGA DUBBEL 200X48MM F 2X30MM KABELDIAM LEV I 4M LÄNG Överkörningsskydd för kabel, . Fraktfritt Få information nu! X-tra Morion kabelbrygga skyddar överkörning av kablar och slangar. Om jag hade vänt på honom och fått se en urholkad rygg eller en instrumentpanel eller en kabelbrygga med utstickande . Med hjälp av sopborsten tryckte han undan en av plattorna i innertaket och fäste kroken i en kabelbrygga , hoppade ner på golvet, ställde tillbaka borsten och . Användningsområde Överkörningsskydd för kabel, slang , etc. Låga priser och snabb leverans. Vi använder cookies för ge dig den bästa upplevelsen.


Genom att fortsätta att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies på din . KÄr en kabelbrygga med ett 20mm utrymme för kablar. KÄr en kabelbrygga med ett 26mm utrymme. Tillförlitlig kabelbrygga med kabelkanaler. Tål belastning upp till ton.


Tålig kabelbrygga i PU-plast med 5st kanaler och lock. Inbyggda hundben gör det enkelt att koppla ihop flera enheter. Kan vid behov skruvas fast i asflaten.


Att använda en kabelbrygga förlänger livslängden på slangar och kablar. En omtyckt produkt vid arbetsplatser, festi- valer, konserter och .

Ljus, professionella och allmänt tillämplig, med den välbekanta svarta och gula designen. Den nya Defender Mini uppfyller alla förväntningar . Mindre kabelbrygga för skydd av kablar, rör m. Stomme av gummi och lock .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg