onsdag 30 augusti 2017

Flytpontoner till brygga

Pontoner till flytbryggor. Hos oss kan du köpa rörpontoner, rullpontoner, betongpontoner och polyetenpontoner. Beställ flytpontoner online! AlfaBryggan har störst utbud på pontoner i Norden.


Det finns olika kategorier av pontoner med flera alternativ och färdiga pontonbåtar . Bygg din egen flotte, brygga , husbåt, partyflotte, y-bom, bastubåt av pollyflyt flytpontoner.

Flytblocken har en hög bärighet med en flytkraft . Brygga - färdigbyggda bryggor och flotte eller pontoner för dig som vill bygga själv. Flytpontoner 2L (flytkraft 250kg). Med denna flytponton bygger du en mycket stabil brygga med enkla . Funderar du på att skaffa badtunna, olika varianter av bryggor , husbåt, bastu eller.


Behöver du pontoner till en brygga eller husbåt, en flytbrygga till din stuga . Ett hölje av polyeten och en invändig. Lådkonstruktionen” gör bryggan mycket stabil och tålig. Från färdiga pontonbryggor, betongbryggor och mindre flytbryggor till hela hamnkonstruktioner samt tillbehör och reservdelar för brygga och förtöjning.

Stabil och tålig flytbrygga. Höj skönhetsvärdet och öka trivseln på din strandtomt med en flexibel och prisvärd flytbrygga från Husbåtskompaniet. Ladda ner produktblad - pdf . Kan användas till den mindre båthamnen, badanläggningen, privat brygga ,. På en försiktig förfrågan till AB Svenska flytpontoner , om de eventuellt hade några flytpontoner över . Se dig omkring i utbudet och . Betongpontonen är den mest stabila flytpontonen av dem alla tack vare sin stora tyngd.


Den är en helt gjuten konstruktion där pontonen består av en stor . Lip-Lap konstruerar och bygger eleganta bryggor för olika behov och. Tack vare sina långa och låga pontoner är bryggan robust och har god bärighet. I ett medborgarförslag föreslås att den flytponton som använts vid upprustningen av Magelungens strandpromenad ska flyttas. Rentukka flytbrygga med sina unika rullande pontoner. Rulla upp den på hösten och ner på våren!


Vi säljer Bryggor och Flottar, både färdigtillverkade och paket med flytpontoner och virke i. En produkt som ingår i Y-bommens produktsortiment är badbryggan. Den är uppbyggd av flytpontoner stålram samt trädäck. Detta är en brygga som kan anses . Alla beslag och fästdetaljer ingår i hörnbeslagssatsen så bryggan kan ligga exakt som på bilder ovan. Längd meter, bredd m.

Hörnbeslag sitter fast i bryggan , landbeslagen i armarna. Vi har på kort tid etablerat oss som en av Sveriges ledande leverantörer av bryggor och båtbommar. FLYTANDE PONTONER - Att bygga på vattnet är spännande,.


Tillsammans med kunden väljer vi den typ av brygga eller ponton som passar . Vi utformar bästa brygglösning för det läge där bryggan ska läggas i samråd med. Tjena tänkte kolla om det finns någon som har erfarenhet av att gjuta betong pontoner. Jag skall bygga en brygga och tänkte gjuta pontoner i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg