onsdag 23 augusti 2017

Säkra fönster mot inbrott

Skydda ditt hus mot inbrott – tipsen du inte kan vara utan. Stoppa tjuven: Gör ditt fönster extra säkert. Men för under kronor och med lite jobb kan du säkra dina fönster. Så skyddar sig en före detta yrkestjuv mot inbrott.


Fönster öppnas med hjälp av en batteridriven borrmaskin: borra igenom fönsterkarmen och . Här tipsar polisen om hur du bäst förebygger inbrott.

Tommy, att de reser en stege mot huset och klättrar in genom ett fönster på övervåningen. Det skall vara samma säkerhet på denna dörr som på övriga dörrar. Stäng alla fönster och balkongdörrar när du går hemifrån.


Före detta yrkeskriminella Anders Adali visar punkterna tjuven tittar på när han försöker bryta sig in i ditt hem, hur du bäst skyddar dig och vad . Säkra ditt hem mot inbrott. Så här skyddar du dig mot inbrott. Det gäller nämligen att ha ordentliga lås för både fönster och dörrar.


Det är viktigt för oss att kunna säkra spår på platsen, säger presstalespersonen Christer Nordström.

Men det absolut bästa skyddet mot inbrott – som dessutom är gratis – är uppmärksamma grannar. Gärna mot ytterdörr, altandörr och lågt liggande fönster. Så lätt kan du säkra du hemmet mot inbrott.


Gå igenom ditt hus och se till att alla dörrar samt fönster är stängda och låsta. De flesta inbrott i fritidshus sker faktiskt genom fönster eller altandörr. Men man ska inte tro att kameran ger full säkerhet.


Upprätta ett starkt skalskydd med godkända lås på alla dörrar och fönster. Vid inbrott så tänker jag sedan: Fönsterlås på ett klent fönster som inte på något sätt är ens i närheten av en dörr i styvhet, styrka m. För att uppfylla kravet krävs att man antingen byter ut det befintliga låset mot ett tvåfunktionslås eller . Förebygg mot inbrott och skydda dig från både materiella och emotionella förluster. Hyresvärden betalar redan till Securitas som däremot inte gör ett skit, senast gick larmet men de hittade inte ens till kontoret som fått inbrott. Vid dessa punkter bör du för din egen säkerhet så snart som möjligt vidta.


Vilka fönster är säkrast? Bonusfönster ger dina fönster och dörrar ett extra inbrottsskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg