tisdag 15 augusti 2017

Fyrkantsprofiler stål

Bromma stål erbjuder en . Din lokala leverantör av handelsstål i Gävle. Vi bedriver handel med stål , plåt, rostfritt, aluminium och armering m. Lager med omgående leverans! Välkomna till Uppsala Handelsstål.

Vi har bland annat tunnplåt, armeringsjärn, värmeförzinkning för försäljning. Kontakta oss idag, vi har lång erfarenhet. Var du än är och vad du än ska göra, så finns vi där. För att hjälpa dig att förverkliga dina planer.


Stena Stål har det mesta när det gäller KKR, VKR och precisionsrör. Vi har även ett välutvecklat sortiment av runda rör. Utöver vårt egna breda sortiment arbetar .

Stål , järn, balk, plåt, rostfritt, aluminium och metaller i Örebro. Stålshoppen tillhandahåller stål , järn, balk, plåt, rostfritt, aluminium och metaller till Örebro län med . Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra . Göteborgs Handelsstål - Pålitlig stålgrossist! Vi erbjuder ett brett sortiment av stål , plåt, järn och armering, vilket omfattar både standardprodukter och produkter . Tunnväggiga fyrkantsprofiler i stål med fin yta, även kallade precisionsrör.


Dessa rör är kallformade och betade, dvs att glödskalet är borttagen på kemisk väg . Sveriges ledande leverantör av Småbitar av stål. Vi har Småbitar av stål och mycket mer på lager. Logga in för att se prisuppgifter. Jerngruppen Stål är en stålgrossist med verksamhet i Borås och i Skara i form av Jerngruppen i Borås AB och Jerngruppen Sverige AB. Allt stålmaterial som kunder inom byggmarknader, byggföretag eller verkstäder kan tänkas behöva i dagliga jobbet och vid specialuppdrag.


Norgips stålskenor används främst tillsammans med väggprofiler i stål. Vi har ett stort lager av rör och fyrkantsprofiler. Plåtbearbetning - Weland Stål AB.

Av mm tjockt stål , Q195. Rör av stål Q1med tjockleken mm. Behandlade med anti-rost-olja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg