tisdag 22 augusti 2017

Kök 1930tal

Detta är Zarah Leanders kök från mitten av 30-talet. Poggenpoghlköket från sent, sent 60- tal (tror jag) är helt välbevarat och tämligen unikt. Funkisköken är själva startskottet för folkhemmets praktiska kök. Köken ut- rustades vanligtvis för att hanteras av frun i huset. Stuckatur, allt för mycket profiler eller snickarglädje är inte 30- tal.


Så hittar du husets tidstypiska stil!

De flesta lyckade kök har ett gemensamt: god planering! Denna pin hittades av erika harrysson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Medan man i vissa kök lagade mat, åt, sov och arbetade, finns det också kök där.


Köken i de mindre lägenheterna och mer vardagliga hemmen kom . Men när vi inreder lantliga kök vill vi helst ha dem sprillans nya. Kök i 50-talsstil kan se ut på många olika sätt – och viktigaste tipset för den som vill återskapa eller inspireras av stilen är att göra research och . Planerar du ett kök i funkisstil? Vill du ha ett kök som känns retro, eller rent utav i äkta funkisstil?

Vad utmärker ett kök från 30-talet? Jag försöker återskapa ett typiskt kök från den tiden men för en mindre slant genom att använda Ikeakök. I dag påminner köket om hur det såg ut då, trots att vi för . Måste alla gamla kök blåsas ur när de ska renoveras?


Om man vill renovera sitt kök på ett varsamt sätt bör man till att börja med försöka hitta. Gillar färg från Farrow and Ball i nyansen Blazer just nu. Ett kaklat kök ger härligt fransk bistrokänsla.


Ett modernt och bekvämt kök kan andas svunna tider. I detta kök kan du laga dina kulinariska maträtter ! Vi har sorterat upp våra tapeter efter årtal så att du enkelt kan se vad som kanske suttit i just ditt hus. Man kan också använda detta för att skaffa sig en . Dagens moderna kök är inspirerade av Carl Larsson-idyll, äldre tiders. I gamla tiderns bondgårdar och torp var köket ett allrum där . Eftersom John har jobbat som kock i många år så vet han hur ett bra kök ska fungera. Vi ville inte ha för mycket förvaring i köket eftersom det lätt . Två rum och kök till en femtedel av lönen.


Inspirerande miljöbilder på kök i den traditionella stilen. Ikea kök , högblanka luckor , faktum stomme.

Nytt kök inkl montering F. Gysingekakel och marmorbänkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg