onsdag 16 augusti 2017

Polera betong bänkskiva

Med en gjuten bänkskiva i betong får köket ett speciellt och personligt utseende. Ta del av vår stora guide och beställ finbetong på. Det finns många sätt att behandla sin bänkskiva i betong på. Topper torkar lika fort som betonglacken gör, men det är att föredra att polera mellan lagren.


I den här guiden lär du dig hur du behandlar din bänkskiva så.

Att polera är inte nödvändigt, men om man är ute efter den absolut . Bänkskivorna är gjutna i armerad reparationsbetong och gjuts efter kundens önskemål, i olika mått, färger och former. Idag ska det handla om bygg. Ernst Kirchsteiger gjöt en bänkskiva till det nya köket och här visar han hur du gör.


Att gjuta själv i betong börjar bli populärt. Du kan blanda din egen betong med cement, vatten och vit. Platsgjuta bänkskiva i betong ?

Behandling av betongbänkskiva? Vi ytbehandlar en träbänkskiva med putsbruk och Betongakryl. Ytbehandlingen vi använder blir både. Aleksandras Architektana. Funderar du på att gjuta en bänkskiva i betong till köket?


Eller kanske gjuta bordsskiva eller säte till. Vin, kaffe, vattenringar. Vi putsar en skiva och ytbehandlar.


Polera ett betonggolv, gjut ett betongbord eller plantera blomman i en betongkruka – den gråa betongen är. Kök med bänkskiva i betong. Här är tipsen för att slippa köpa ny bänkskiva i köket!


Den som vill ha ett ruffigare intryck än glas eller porslin väljer ofta betong. För att gjuta en bordsskiva behövs en gjutform, betong och armering. Gjutformen kan tas bort efter en vecka och då kan skivan poleras genom slipning.


I lördags behandlade vi uteplatsen som vi gjöt i somras.

När vi gjorde gjutningen valde vi att låta glätta ytan, vilket gör den jämnare, slätare och . Helt gjuten bänkskiva i betong. Skicka detaljerade ritningar till oss så lämnar vi offert på dina bänkskivor. Vi gjuter upp till mm tjocklek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg