torsdag 31 augusti 2017

Nåtning trägolv

Har förstått att det kan vara en brandrisk om man använder lin och sedan oljar . Vi ska nåta vårt furugolv med fogmassa. Någon som vet vilken fogmassa som är den bästa även ur hälsosynpunkt? Under ligger ett ganska. Ernst Kirchsteiger visar hur du med enkla medel tar hand om ditt trägolv.


Prenumerera för mer från Ernst.

Behöver vi då nåta golvet? Vi har hört olika saker, en del menar att det bara är merarbete, andra att gammal smuts i springorna kryper fram och . Det vanligaste sättet att ” nåta ” (fylla i springorna) i ett trägolv är att använda svart latexfog. Silikon är svårare att torka bort om man gör fel.


Här ser du hur man nåtar trägolv. Beskrivning för dig som ska göra det själv. Elastisk fogmassa för i huvudsakgolvkonstruktioner vid nåtning , rörelsefogar,.


Nedan hittar du vårt sortiment av primer, tätningsmassa och lim som passar för att nåta båtar.

Klicka på pilen bredvid respektive produkt för att få mer . Så fixar du fina trägolv – byggnadsvårdarens råd. Skurgolv, målade golv , repor och stickor. Jag bad honom att göra om det från början, dvs ta bort all nåtning. Tänk på att ett fogat trägolv ger ett gediget intryck. Casco Golvfog S använder du även när du nåtar ett trägolv.


Vid nåtning , kan golvfogar i gamla plankgolv behöva fräschas upp. Om man målar ett golv är det inte lika viktigt att nåta för färgen går ner. KGolv ger dig ett svårslaget pris på golvslipning i Stockholm. Här hittar du våra priser inklusive moms. Lagningar (material tillkommer): . Köp Nåtning från oss på Marinaman.


Nåt förekommer även på liknande sätt som en fog i trägolv , mellan plankorna, där den färdiga ytan populärt benämns skeppsgolv. Slipning av gamla trägolv ruggar upp och förstör den hårda och tåliga ytan. Golvet blir mjukt av slipning och det tar många år att få upp en hård och vacker .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg