onsdag 23 augusti 2017

Stenskott göteborg

Behöver vindrutan bytas så erbjuder vi gratis lånebil. Reparation av stenskott utförs vanligtvis på ca minuter. Under den tiden bjuder vi på kaffe och fri tillgång . Att laga ett stenskott tar ca minuter, ett byte av bilglas ca h. Om du väljer att vänta på verkstaden så kan vi erbjuda dig .

Har du fått ett stenskott i vindrutan? Vi åker ut till dig i Göteborg och fixar det på plats. Laga stenskott , drop in hos oss på Thoréns Glas. Din glasmästare på Hisingen i Göteborg. Läs mer om oss och boka tid eller kom in för byte av bilglas och . Hos Thorens Glas Göteborg finner du hjälp snabbt och enkelt.


Passa på att laga dina stenskott i vindrutan direkt för att motverka att sprickbildningen växer. Vi använder enbart biltillverkarnas originalglas och - produkter.

I vår verkstad i Göteborg Backa kan vi erbjuda tjänster inom glasmästeri. Hitta och få information om laga stenskott i Göteborg och ta del av telefonnummer , adress, öppettider och vägbeskrivning. Bilias professionella bilglasmästare har lång erfarenhet av att laga stenskott och byta vindrutor. Bilia kan laga alla typer av bilglas oavsett vilken årsmodell bilen . Alla kan råka få stenskott. Men du kan minska risken att det händer dig.


Här får du tips hur du undviker att drabbas och råd för att laga stenskottet. Om du råkar ut för stenskott i Göteborg har du räddningen runt hörnet! Här finns många erfarna och professionella som kan hjälpa dig att laga . Ofta går ett stenskott att laga enkelt utan att behöva byta ruta.


Nässjö, Skövde, Göteborg , Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Den lilla stenen träffar rutan och vips har det bildats en spricka. Risken att drabbas av stenskott är störst under mars och april, visar färsk statis.


Söker du en erfaren och bra glasmästare i Göteborg ? Här finner du alla glasmästare i Göteborg kan allt om glas - byta bilglas, laga stenskott och byta fönster . Du betalar bara självrisken som varierar mellan och 2kronor, beroende på vilket försäkringsskydd du har.

Ett stenskott är en skada i framrutan som kan . Om du får ett stenskott skall det repareras, eller så skall rutan bytas – beroende på var skadan sitter och hur stor den är. Du skall alltid byta rutan om stenskottet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg