onsdag 30 augusti 2017

Solfilm till bil

Solfilm , solskyddsfilm eller toningsfilm? Oavsett vad du kallar det kan vi garantera att vi har film för att tona rutorna på din bil till ett vettigt pris. Solens strålar kan vara störande även för den som sitter i baksätet.


För att undvika solstrålar rätt in i bilen kan du skydda dig på olika sätt. Välkomna till Ditec - Sveriges största bilvårdskedja.

Besök någon av våra butiker för hjälp med att tona rutor med solfilm. Läs mer om solfilm på vår webbplats! Köp solfilm bil som är färdigskuren till din bil , lägst pris i hela Sverige!


Snyggare, säkrare och behagligare resa! Med solfilm får bilen inte bara ett nytt utseende med tonade rutor, . Proffsfilm på fullbredd 1. Ger ett snyggare utseende och bättre klimat i bilen. Supermörk lämpar sig om man inte vill ha någon insyn alls som till t.

Jämfört med solfilm är solarplexius betydligt enklare att montera och. Solarplexius solskydd och toning för bilar – bättre än solfilm. Tonade rutor till din bil. Söker du solfilm av extra bra kvalitet?


Särskilt populärt hos kunderna är vårt . FASTPRIS = SAMMA PRIS OAVSETT BILMODELL! FINNS TILL STORT SÄTT ALLA BILAR! Vi levererar alltid 1 passform till just din Bil. Med vår solfilm har du redan över halva jobbet gjort. Du behöver INTE stå och skära någonting . Vi har monterat solfilm på bilar i Malmö i mer än tjugo år och har erfarenhet av det mesta som finns på marknaden.


Viktigast när det gäller solfilm är . Vi monterar solfilm till din bil med kvalificerat resultat och bra garantier. Vi arbetar med marknadsledande material för att maximera egenskaperna som en solfilm. Dumt att klaga på solen!


Med denna deal får du solfilm till fem rutor från Solgatans Bil.

Förmånlig och högkvalitativ 3M- solfilm. Enkel att montera med bra krympförmåga. Skyddar mot upp till av värmestrålningen. Ljusaste film är nästan helt transparent .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg