fredag 11 augusti 2017

Granitplattor inomhus

Hitta granit som passar ditt badrum, kök eller hall hos oss på Stonefactory. Snygg grå granit till hallen, stonefactory. Kakel använder du bäst till hemmets väggar. Klinker och granitkeramik passar till både vägg och golv!


Flisby har det naturliga valet av kakel och klinker i natursten. Välj mellan skiffer, olika färger av kalksten och marmor, travertin och granit.

Granit polerad svart 60x30xcacm. Marmor används främst inomhus. Vår golvplattor kan användas utomhus och inomhus. I Sverige är granit , kalksten och marmor vanligast även om skiffer blir allt mer populärt. För den som vill ha ett unikt golv finns även flammad och borstad granit.


Skiffer delas in i kvartsitskiffer och lerskiffer. Kvartsitskiffer är nästan jämförbar med granit i hårdhet . Blank granit Blank grå granit som är mycket slitstark.

Passar i många olika utrymmen men pga den blanka ytan kan den bli hal i våta utrymmen . KLINKER GRANIT SHADOW ANTRACIT 30. Trädgård fontäner och bänkar i granit är huggen och bearbetad för hand i natursten. NobleTeam erbjuder granit , marmor, kalksten,skiffer, sandsten. Produkter som golv och vägg plattor.


Natursten för inomhus och utomhus. Inomhus har sten fått sin allra största användning i våra golv. Vi har granit , marmor . Man tillverkar granitplattor genom . Borstad granit är en populär stenplatta som passar bra i badrum på både golv. Golv, vägg, beklädnad utomhus: granit samt frostsäker skiffer och kalksten.


Golv och beklädnad inomhus : Beroende på installation och krav på underhåll. Kruka i lättbetong och glasfiber för plantering både inom- och utomhus. Solcellsdrivet stolpe med yta som påminner om gråsten. Gör sig väldigt bra i krukor och i rabatten. Sprider fint sken i mörkret och skapar en mysig stämning.


Golv, bänkskivor för kök och badrum, fönsterbänkar, bord och mer stenprodukter i granit för ditt hem.

Affärsdiskar, skyltar, golv m. Med hänvisningar till häftet. Färgkartan MÅLADE RUM är framtagen av inredare och experter på nordisk inredning. Flammad granit ger ett bra halkskydd och passar bra för exempelvis trappor, hällar och bänkar, inte minst i offentliga miljöer, men också inomhus. Skyddar din fasad för väder och vind i upp till år med Alcro Kulörgaranti.


Linoljefärg Klassisk Inomhus Blank Vit används med fördel vid målning inomhus. Den kan användas på olika underlag som trä, glas, järn och puts samt vid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg