onsdag 9 augusti 2017

Fa22 markis

FAär en öppen markis i kompaktutförande. Detta är instegsmarkisen i vår nya serie. FA som är storasyster till FA 22. FA är en öppen markis i kompaktutförande. Seriekoppling 1med motor.


T2är en öppen markis i kompaktutförande.

Armfäste med justerenhet (finns som tillval) gör att du själv enkelt kan luta din markis. Dina tillval när du beställer en markis : Pitchcontrol. Hur vill du ha din markis ? Läs gärna mer om varje steg genom att trycka på frågetecknet. FAär en markis som monteras närmare vägg än våra andra modeller. FAStandard är en terassmarkis utvecklad för den lilla terrassen eller balkongen.


Den nya designen på markisens armar tillsammans med Dynema- band över . Den är utrustad med traditionella gavlar och ger mycket markis för pengarna. Denna markis är två vikarmsmarkiser i en och samma kassett.

FAClassic - Den enklaste av de två, en liten trevlig terassmarkis som passar i miljöer. Vi erbjuder markiser, persienner m. Vår absolut mest sålda markis år efter år. Designgavlarna på FA 24. Stativet finns i vitt, svart eller silver . Fa- altanmarkis, balkongmarkis, balkongmarkiser, balkongskyd bc2 cabrera, capri, da2 da3 da4 da4 da5 duk.


Har du verkligen råd att inte skaffa dig en markis ? Vi har Markiser, Persienner, Rullgardiner, Lamellgardiner, Plisségardiner m. Hestra Markis – solskydd för alla lägen. FA är en attraktivt designad markis med helkassett som ger ett stilfullt intryck och skyddar textil och mekanism mot väder och. Vi har flera olika modeller och tillval- allt för att kunna tillgodose dina behov! Läs mer FALilla modellen begränsad.


ROT-avdrag för markismonteringen! Vi säljer och monterar terrassmarkiser. Göteborg, Kungälv, Mölndal, Alingsås, Trollhättan, Uddevalla, Stenungsund . Läs produktblad nedan för rekommenderade produkter och leverantörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg