onsdag 23 augusti 2017

Blästrat glas mönster

I vår avdelning för blästring av glas har vi ett flertal olika maskiner och modeller för att kunna erbjuda olika sorters blästring. Vi pratar om allt från en logga med . Såg att mänga har försökt hitta detta glas genom åren. Har själv försökt göra mig av med sådana i många år, har inte velat slänga dem.


Etsa en glasruta, var köpa etsmedel?

Göteborgs byggnadsglas har egen blästermaskin där vi blästrar glas med färdiga mönster. Vi utför även just ert specialmönster. Man kan också använda blästring för att skugga fram mönster i ytan på glaset.


Det händer att matt glas felaktigt kallas för blästrat trots att det kan vara . Blästring, eller ytblästring av glas innebär att man sprutar blästersand med högt tryck mot glaset. På så sätt skapar man en matt yta. De ställen som inte ska bli .

Samtidigt ökar värdet på huset både estetiskt och ekonomiskt. Vi dekorblästrar glas i valfritt mönster. Personliga mönster , som kan innehålla flera kulörer, kan tas fram för specifika project.


I tjockt glas kan man slipa djupa mönster , på tunna glas blir linjerna tunnare och . Vi erbjuder dekorfilmer i alla tänkbara mönster. Vi är en fristående glasgrossist som importerar bearbetat kundanpassat glas för alla ändamål! Blästrat glas för olika ändamål där motiv och storlek kan anpassas.


Från idé till färdig produkt med din egen design eller befintligt mönster. Blåsta Snapsglas med blästrat mönster. Alla blir olika och personliga med varierande mönster. Selterglas Selterglas med.


Att skapa dekorativa miljöer med glas ger flera unika fördelar. Glas med blästrat mönster. Om glas som material och glasindustrin.


När mönstret applicerats på ett visst antal glas , forslades de upp till mattkammaren, där Wendlers mehjälpare, Anders.

Tulpankupa i blästrat glas med mönster. Finns i två (2) storlekar för kupring och linjer. Ska allt utom mönstret blästras eller tvärtom? Svårt att välja mönster.


En ljuslykta med något slags. Filmen går att byta ut vid behov, utan att behöva byta ut hela glaset. Har ni ett mönster eller en text som ni vill ha blästrat på ett glas , kom in och prata med oss.


Vi kan även blästra ert glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg