torsdag 10 augusti 2017

Kapellmakare göteborg

Företaget finns i Västra Frölunda, men välkomnar kunder från Göteborg. Karta och vägbeskrivning. Seaside är en av Sveriges ledande återförsäljare av privärda båtkapell tillverkade av originalmallar.


Kapell till många båtar, . Hitta och få information om presenningar kapell i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.

Om du lämnar dina kapell och segel till oss för service och underhåll, så har du. Hamnen (längst in i gamla fiskehamnen), på Öckerö i Göteborgs norra . Störst i Skandinavien på Båtkapell, Segelbåtskapell, Motorbåtskapell, Sprayhood , Sittbrunnstält, Sittbrunnskapell, Båtdynor, Sittbrunnsdynor, Bäddmadrasser, . Välkommen till Brimarin kapell och sömnad i Göteborg ! Hos oss finner du kapell och presenningar i flertalet storlekar och utförande, vi specialsyr även. Jag har en Albin och har tänkt mig byta kapell till den . Skall montera ett fabrikskapell på en Örnvik 7behöver tips på en bra kapellmakare i närheten av Göteborg. Tveka inte att ta kontakt med oss och fråga om vi kan ordna med nytt kapell ,.

Allt inom reparationer av kapell o segel, presenningar mm även impregnering, tvätt, reparation av kapellbågar och byten av beslag mm, öppet måndag - fredag. Kan fraktas till Stenungsund. Här finner Du Cirka Priser avseende reparation och nytillverkning av båtkapell. Jag heter Ewa Pettersson och arbetar som kapellmakare sedan många år.


Jag är utbildad inom textilteknik, bland annat på Textilhögskolan i Borås. Ren Tvätt erbjuder många olika tjänster för ett renare båtliv. Varje kapellarbete utförs av mycket erfaren kapellmakare och vi använder endast nya.


Segelmakerier i Haninge och Göteborg har i stort sett öppet dagligen . Vi är proffs på båtkapell! Vi på Ekroths kapellmakeri syr dynor, båtkapell, sprayhoods, segelkapell med mera. Vi utför även reparationer och tvätt.


Lagningar respektive nytillverkning av tält, kapell , båtdynor, . Tillverkning, Lagning och Reparation av båtkapell. Byte av fönsterruta inklusive moms och transport i Göteborg och Alekommun från. Hos oss på FREWI kan du beställa orginalkapell eller ett skräddarsytt kapell.


Behöver du ett nytt kapell till din båt?

Vi har också försäljning av kapellväv och . SOMMAR OCH SOL - ANVÄND ALLTID. KVALITETSPRODUKTER TILL BÅTEN OCH HUSET. Endast det bästa är gott nog - det kan alla hålla med om.


Det vi tillverkar är ett hantverk av mycket hög kvalitet. Vi ser alltid till att det vi gör skall .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg