fredag 22 april 2016

Allmoge fönster och dörrar från norrland

Vi tillverkar våra fönster av senvuxen fura från Norrland. Att köpa nya fönster och dörrar , men i gammal stil, är många gånger ett . Vit pardörr i gammal stil. Allmogefönster Norrland - Eniro.


Byggnadssnickerier, fönster ej av metall och fönstersnickerier, dörrar ej av metall. Vår affärsidé är att tillverka tidstypiska dörrar och fönster i gammal stil som är .

Jag heter Ove Wikénius och jag driver Dalfors Snickeri i byn Dalfors, som ligger på landet cirka mil från Sandvikens centrum. Min farfar startade snickeriet . ALLMOGE FÖNSTER FRÅN NORRLAND. På Älvdalsfönster har vi specialiserat oss på fönstertillverkning av träfönster och fönsterdörrar i allmoge efter kundens krav och önskemål. Det har vi gjort sedan . Välkomna till fönsterfynd.


Hos oss kan du känna dig . På Outline erbjuder ett brett sortiment av svensktillverkade fönster för villor och fritidshus.

Vi är en del av Inwido, Europas största tillverkare av fönster. Webbshop fram till april! Vårt mål är inte att byta fönster och dörrar på alla hus i Sverige, från korsvirkesgårdarna med vasstak nere i Skåne till de röda trästugorna uppe i Norrland. Fast träfönster från vårt egna varumärke. Ingår i vår serie Norrland.


Här är fönstret för dig som vill ha mycket för pengarna och där du kan designa det helt efter . Från oss får man funktionella fönster och dörrar med en bra isolering samtidigt som man behåller det gamla vackra utseendet. Svensktillverkad CE-märkning. Lackeras i alla kulörer.


Lägg till i önskelistan. Dörr - och Fönstergrupper, ger ett godkännande för fönster och ytterdörrar. Alla fönster från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Kulturfönster i Norrland säljer dörrar och fönster av hög kvalité till låga priser. SorseleDörren Kvalitetsvalet från Norrland.


Innan dörrar och fönster monteras gör våra snickare ytterligare ett urval. Ditt hus och dina behov är unika. Därför tillverkar vi fönster så som du vill ha dem.

Med ett stort sortiment och flexibel produktion kan vi möta dina förväntingar. Fönster : st 80x80cm vitmålat allmoge 3-glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg