torsdag 21 april 2016

Utskjutsstege 3delad

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige . Kompakta transportmått och ändå fantastiskt väl anpassad för att nå höga höjder. Bekväm och precis höjdjustering från stegpinne till stegpinne i steg om 280 . Klicka på bilden för större och fler bilder! En flexibel stege som når högt och är lätt att transportera.

Utrustad med spärrar som hindrar delarna från att glida isär. Glöm inte att staga eller förankra stegen . Wibe´s 3-delade utskjutsstege gör det möjligt att nå högt samtidigt som den är . Kompakt, flexibel lång stege, enkel att transportera i och med sina delar. Unika stegsidor gör stegen extremt stabil. Fotstegen är helt profilerade vilket g. Utskjutsstege , 3-delad (Studio).


Kategori: ENKEL-UTSKJUT- KOMBISTEGAR.

Wibe Kombistege - delad WKS-7. Enkelstege m inkl stegfot, m, Visa detaljer. Denna stege är en allround stege med stora möjligheter, perfekt för dig som är hantverkare.


Kan användas som utskjutsstege med dubbel förlängning eller fristående stege där kopplingspunkten visar maximal ståhöjd. De stabila sidoprofilerna ger stadga åt stegen och gör så att din. Presentation av brand- och räddningsstegar.


Användning av nor- bAs utskjutsstege. Nedtagning av utskjutsstege. Stegdelarna skall firas i följande ordning: 4-delad stege - delad stege. Takstativ för - delad utskjutsstege m. L (mm) B (mm) Vikt (kg). En bra stege kommer väl till pass, speciellt i sommartider med fruktplock.


En användbar modell är den mångsidiga kombistegen, som kan användas som utskjutsstege , två enkelstegar eller helt fristående. Allzweckleiter, 3-teilig. Extra bred 2-delad utskjutsstege , Extra bred - delad utskjutsstege. Escalera transformable, de tres tramos.


Echelle transformable, plans.

A Combination ladder, three-section. Extension ladder, two-section.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg