torsdag 14 april 2016

Gummiduk tak

Letar du efter gummiduk ? Vi erbjuder det ultimata tätskiktet för låglutande tak med en förväntad livslängd på minst år. Resitrix CL, MB, SK, SK W och Resitrix . Skräddarsydd gummiduk för låglutande tak såsom garagetak. Kan installeras av den normalt händige husägaren.

Prefabriceraskräddarsydd takduk. Tätskikt för låglutande tak. Lång hållbarhet, innovativ installationsteknik. Prelasti är en takduk i gummi och används som tätskikt under gröna tak t. Gröna tak ger många positiva miljöeffekter. Klassiskt platt 70-tals garagetak med sarg.


Gummiduk istf plåt, kan de va nåt? Avsett för nyproduktion och renovering.

Vidareutbildning för yrkesaktiva takläggare. Jag har ett par platta tak , ca 50m , med år gammal gummiduk , och jag misstänker att det finns en läcka någonstans. Det kan ev vara att det . Tyvärr har duvornas avföring frätt på en del av duken, till och med blivit hål på två ställen. Takduk eller gummiduk , ekonomiskt bra alternativ, liknar falsade plåttak, perfekt. Har ett garage med platt tak , gummiduk och singel.


Min fråga och fundering är: Hur länge håller duken? Annons: Samtal i vårt live forum. Takduk är en form av tak som tillverkas i en del olika gummiliknande material, vanligtvis PVC, men även EPDM och TPO förekommer. PVC-duk är ett lätt tätskikt som vanligen monteras på låglutande tak.


Funderar du på att lägga om eller reparera taket i sommar? God beständighet mot ozon, vatten, åldring. Förutom tegel och betong kan hustaket kläs med exempelvis belagd plåt, shingel , sedumväxter eller kanske en gummiduk.


Svenska tak har en total yta på hundratals miljoner m². Av dessa är ca miljoner m² låglutande tak som, i runda tal, fördelar sig på i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg