fredag 29 april 2016

Vulka däck själv

Ska ju gå bra att limma däcket från insidan, vad för medel och material man använder vet jag . Skrapade lite på det och kände att det inte var en del av däcket. Bildäck brukar man ju borra ur för att sen vulka i en gummiplugg i, finns det inget i. Typ som att den skulle ha flyttat massan åt sidan för att själv få plats. Vad vinner man med slanglösa hjul?


Alltsammans förpackat i en liten smidig väska.

För reparation av stålradialdäck. Bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Känns ju jäkligt trist på ett nytt däck. Om korden är oskadd så går det att vulka skadan men det är ganska kostsamt med frakterna om du inte . Nu till frågan går det laga ett sånt här hål på däcket ? Trevlig fredag på dig me själv tänker ja grilla. För att kränga av däcket behöver du använda en däckavtagare.


Ibland kan det behövas två om däcket är riktigt tight. Använd inga vassa verktyg som till exempel.

Att byta däck involverar samma steg som lagandet av punktering, förutom själva. Använder själv enklaste möjliga lagningssatser från exempelvis Biltema. Tydligen skall man lämna in däcket till någon som kränger av det ifrån fälgen och. Har själv lagat flera hål på detta sätt med gott resultat!


Köp eller byt till bra däck , fälgar och hjul hos Euromaster billigt online eller på verkstad. Det finns inget förbud mot att plugga ett däck utifrån men det finns. Det är mycket sällan ett däck som rullat med punktering eller med litet luft lämpar sig för reparation. Att ens våga försöka fixa felet själv på det sättet är riktigt dumsnålt. Kan ju vulka det, hos verkstad.


Håller nog inte så länge om man gör det själv. Betydligt billigare än att köpa nytt. Karl Olsson Bmw r nine t. Entrepenadmaskiner kan få stickskador i sidan på ett däck lagade, men tror aldrig du kan få någon.


Jag skulle själv aldrig våga köra vidare med den där skadan. På Däckia vill vi att du ska känna dig trygg när du köper däck. Därför ger vi dig 1 trygghetsgaranti. Det innebär att vi hjälper dig hela vägen: från din .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg