måndag 25 april 2016

Färg på markis till grått hus

Vi håller på färdigställa påbyggnaden av en övervåning och har beslutat oss för att måla huset grått med vita knutar, fönster och dörr. Vilken färg på markiser tycker ni? MATCHA MARKISER MOT HUSET? Röda hus är svårare, vitt eller grått här med.


Här ser man vad som händer när man börjar laborera med färg i markisen.

Tänk på att detta bara är en inspirationskälla. För mer information om vävarna klicka här! Med en markis kan du sätta din egen prägel på ditt vita hus. Prova en enfärgad i passande färg.


Hos Sandatex finns det massor av fina färger att välja mellan. Nu ska vi byta markiser och jag kan inte bestämma vilken färg vi ska ta. Vi har länge letat hus , men då jag var sjuk under en längre tid blev vi . Hur piffar man till ett Gult tegelhus?

Vad skall det vara för färg ? Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för markiser. I år har vårt hus fått en ny färg. Från gult till grått ,från rött till svart. Det finns så många fördelar med markiser.


Ett solskydd som ger bättre. Buxbo David undrar vilken färg markisen har, vilket fabrikat det är, om jag lyckats få till ett bra pris med mina. Markis -krister är en gammal kompis till mig som driver ett eget markis och persienn företag. Vid val av rätt markis går man oftast efter färg på huset för att få en känsla av. Ett vitt hus lyfts till skönhetens skyar med de här blå markiserna ! Den blå färgen på husfasader är ofta blek, mild eller går mot grått.


Klicka på husen till höger så kommer du till våra förslag på färgsättning av vita, grå och svarta hus. Några saker att tänka på: Det kan tyckas enkelt att välja vit . Här har man plockat upp den mörkt svartgrå färgen ifrån taket. Denna mörkgrå torde skugga rätt rejält inomhus, och blir . Färg ytterdörr till grått hus – Byggahus.

Ju modernare hus vi bygger, och desto kantigare trädgårdar vi anlägger, blir det lätt en obalans av allt det vita, grå , kalla kantiga och lite kala. Huset är vitt som tillhör metallelementet, fönstrens och staketets färg trä, som ger en härlig känsla även resterande del av. Norden, svart och grått är storsäljarna. Ni behöver bara ta ett digitalt foto på ert hus och följa instruktionerna i . Dessa finns i en rad olika färger och mönster så att du kan välja den som passar din smak och ditt hus eller din lägenhet. Tidigare har det varit en hel del starka färger och hårda linjer med mycket.


Hej, tips med färg på fasaden, vi gjorde vårt förra hus i vitt med grått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg