torsdag 28 april 2016

Foamglas sverige

Owens Corning utvecklar, tillverkar och marknadsför isolerings-, tak- och glasfiberkompositer. Sverige Västra Götalands län. Skapa konto Mitt konto . Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster.


FOAMGLAS isolering som tillverkas av. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder .

Den består av samma material som hela husstommen – foamglas. Materialet är obrännbart (Euroclass A1), vilken är den högsta brandklass ett byggmaterial . Läggning av foamglas i Västervik. Databasens namn: Merinfo . Och tror inte miljöbelastningen är så mycket högre för EXP eller EPS . Altahr-Cederberg Camilla.


Mikael Jutewik, Foamglas. Foamglas heter tekniken, som har funnits i över år.

På taket finns andra solpaneler, och bakom huset står ett vindkraftverk. Hör Niklas Scott berätta om sitt hus . Hela huset är byggt av foamglas. Grunden är gjort av något som heter foamglas och består till största delen av.


Andra pro- dukter skall med försök verifiera sina egen- skaper. Filtrera på ett visst års. Lightweight concrete, concrete or foamglas. Fastighetsmässan – Norra Europas största.


I Njurunda utanför Sundsvall finns en villa helt byggd i foamglas som till stor del består av återvunna. Mellan limträbalarna monterades element av foamglas med. Det här innebär i praktiken att foamglas isolerar underhusets HELA livsläng till skillnad från den idag använda standardisoleringen som blir . Yttertak består av 4mm foamglas på betong. Som isoleringsmaterial har man använt foamglas i botten av tanken och.


Isolering med hög tryckhållfasthet. I huset i Njurunda består både grunden, väggarna och taket av foamglas , som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg