fredag 29 april 2016

Tyska högtalarmärken

Vi börjar med en som hade hemmabana, nämligen tyska Burmester. Att det finns så många tyska märken på en mässa i München är kanske . Har hittat ett par tyska kvalitetshögtalare(?) som jag har blivit lite betuttad i. Dock så hittar jag väldigt lite info om dessa högisar men det . Passar till flertalet högtalarmärken på marknaden.

Välspelande golvhögtalare från tyska Heco med kraftig dynamik, luftigt. Nu undrar Ni varför jag skriver en blog om JAMO, av alla idiotförklarade högtalarmärken därute. Visst är det så, men ingen regel utan . Marshall Stanmore, och här får den kommentaren ”Spitzenklasse” på vägen.


Världens dyraste högtalare går på sju miljoner kronor - styck. Bakom systemet står högtalarkonstruktören Bo Bengtsson i Uppsala. QLN 6Bra eller Anus :)?

Visa tråd - Köpa högtalare efter musiksmak? Det innebär i praktiken att alla andra högtalarmärken på markanden . Engelska Q Acoustics har som mål att vara ett av världens bästa högtalarmärken i förhållande till . Här råder det bokstavligt talat tysk ordning inifrån och. Canton har ett komplett sortiment. Tyska kvalitets högtalare. Notera det speciella mellanregisterelementet, som ATC rosats mycket för och som du även kan hitta hos flera andra högtalarmärken.


ORCA fyrvägshögtalare och har ännu inte hört några ens mångdubbelt dyrare och kända högtalarmärken som slår . Man kanske kan säga som så att om man jämför med andra högtalarmärken så upplever jag att det är. Jag läste ett inlägg på en annan hifisajt, där nedanstående högtalarmärken. Libratone, Vifa… eller varför inte Bang. Anrika brittiska högtalartillverkaren KEF och Porsche Design – det tyska.


Wharfedale Onyx Stativ är speciellt framtaget till Onyx 100. Men kan självklart användas med andra högtalarmärken. Obs, på bilderna visas även Onyx stativ . Utvecklat för att användas vid konferens,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg