fredag 15 april 2016

Pincett hårborttagning

Det är vanligt att kvinnor själva börjar plocka bort hårstrån i ansiktet med pincett. Men enligt Jessie Baumgardt är det ingen bra idé. De flesta av oss som ansar ögonbrynen använder en pincett , och den är också användbar på små skäggstrån man vill få bort. Varken pincett eller vax kommer i närheten av min överläpp, jag lovar.


Bli först med att recensera denna produkt.

Hårborttagning är ett samlingsnamn på olika metoder för att tillfälligt eller permanent ta bort. Enstaka hårstrån kan plockas ett och ett med hjälp av en pincett. Ja det går bra att raka håret innan hårborttagning. Däremot får man inte plocka med pincett eller dra ut hårstråna med tråd eller annat eftersom själva hårroten . Jag tar nu bort allt med pincett men det kommer tilbaka hela tiden, jag vill ha väck.


Helen Lundström chattade med läsarna om hårborttagning. Med en pincett avlägsnar man snabbt och lätt hårstrån som växer ut här och där.

Bra om man är intresserad av en permanent hårborttagningen på pungen. Många porrstjärnor använder denna meto men håller det hemligt. Fynda pincett , epilator, ögonbrynskniv mm här. Stort utbud av verktyg för hårborttagning ! Cordless Epilator, Remington Hårborttagning. Rubis är en pincett som ger maximal precision vid hårborttagning.


Oavsett om du har grova eller tunna ögonbryn och oavsett om du är ute efter en ergonomisk pincett , en simpel enkelfärgad eller en pincett med coola mönster . Att använda en pincett för att trimma näshåren är inte att rekommendera. Stråna rycks bort ett och ett med pincett. Fördelar: Tar bort stråna med rötterna och varar därför länge.


Med lite tur skadar man till slut hårsäcken så att inget nytt. Perfekt för att plocka ögonbryn eller ta bort småstickor i fingret med. Linsens diameter: mm.


Permanent hårborttagning med Alexandritlaser - Bäst resultat enligt forskningen! Det är inte rekommenderat att ha vaxat eller plockat hår med pincett minst en .

Jag tog bort mina på hudvårdssalong. Natural Facial Puff, pink clay- för trött och glåmig hud. Pincett - Vinklad pincett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg