onsdag 13 april 2016

Insektsnät rullgardin för fönster

INSEKTSNÄT RULLGARDIN FÖR FÖNSTER VIT 100X160CM. Därför erbjuder vi måttanpassade insektsnät i alla storlekar för både dörrar och fönster. Vi har tre olika varianter av myggnät som kan fås i en mängd olika . Välj mellan tre olika modeller: Modell A - För fönster.


En TopDown monteras i bågen (karmen på fasta fönster ). Rullgardin i kassett som monteras på vägg med centrerad draglina.

Insektsnäten passar fönster som . Ett idealiskt val för att kunna njuta av den friska luften utifrån utan att . I vårt sortiment hittar du Luxaflex insektsnät och Poll-Texnätet som stoppar pollen från att tränga igenom. Håll borta myggen och insekterna även när du har fönstret eller dörren öppen. Ordentliga myggnät till dina fönster.


Våra tillverkas i aluminium med glasfibernät och finns till utåtgående fönster. Levereras monteringsfärdigt. Innan du väljer ut vilket insektsnät du ska köpa till dina fönster hemma, så kolla.


Smart med rullgardin och enkel att sköta.

Nån som tillverkat egna nät på rullgardin , eller vet nån bra tillverkare? Nån typ av kassett i sidled som styr upp och tätar vore bra. Från Fikszo kan vi leverera effektiva och eleganta insektsskydd för dina fönster och dörrar.


När sommaren börjar komma så blir det oftast varmt och man vill gärna ha altandörren öppen eller ett fönster på glänt. Varför inte då försäkra sig med att det inte . MilTyr erbjuder ett stort sortiment av insektsnätprodukter av högsta kvalitet. RULLGARDINER HISSGARDINER MYGGNÄT MÖRKLÄGGNING Outside.


Ett insektsnät med rullgardinsfunktion och en stark aluminiumram för fönster. Myggis går att få till både fönster och dörrar, och levereras med kassett upptill . Måttanpassade insektsnät i alla storlekar för både dörrar och fönster. MTH insektnät är ett system som bygger på rullgardinsprincipen. Vi har lösningar för både inåtgående och utåtgående fönster och dörrar.


Njut av vackert väder, . Nätet sitter i en diskret kassett i vilken nätet rullas in med hjälp av en. Finns med fast ram som dörrar och rullgardiner. Material: Aluminium och plast. Om du vill kunna njuta av sommarvärmen med öppet fönster eller balkong- och.


Rullgardin – i kassett med sidolister, som hindrar insekter från att ta sig in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg