torsdag 21 april 2016

Kanta matta själv

Langettering eller kantning som det också kallas är en typ av kantsöm som man syr längs med kanterna på en matta. Det går i princip att langettera alla typer av . Hittar du inga mattor som passar? På den roliga sajten Fixat hittade vi de här fyra tipsen på hur du kan göra din egen . Vi kantsyr alla typer av mattor till båt,husbil, husvagn samt att du även kan skräddarsy din egen matta för hemmet.

Jag ska köpa en heltäckningsmatta på typ kvm och ha som matta i vardagsrummet! Jag har hittat den på Färg. Dessutom om någon vet det minsta uttag som kan kantas vore det bra. Kan du säga hur tjock er matta är och vad den kostade per meter . Ohjeita ulkomaille mukaan otettavista resepteistä ja niiden ulkomailla hyväksyttävistä versioista. Materiaalipankkiin on kerätty kaikki Kanta -palvelujen tuottama materiaali.


Tähän sisältyvät myös painokelpoiset logot.

Tarkempia ohjeita materiaaleihin liittyen . Kostar en liten slant, men kommer fortfarande vara billigare än att köpa en vanlig matta (av hyfsad kvalitet). Man KAN kanta själv också, typ sy . Bandkantning Heltäckningsmatta - Vid en bandkantning syr vi ett band längs kanten på din matta så att risken för uppfrasade kanter minimeras. Välj längd på din matta själv. Vi har inga planer på att åka ut och visa mattor annat än vid läggningar som kund själv tagit första kontakten med oss. Tänk bara på att de inslagen kommer att synas.


På Colorama kan du skräddarsy din egen matta. Eftersom vi utför det mesta själv tar det oftast bara några dagar att få det gjort. Sist men inte minst är det idag lättare att själv lägga heltäckningsmattan. Marta får lösa det där själv. Gården runt Smörkullan kantas.


Nu undrar jag om man inte kan skära till och kanta en matta själv ,det borde bli billigare. En ny orginalmatta ska förstås införskaffas men det blir . Du lär ta lös högtalaren och mäta upp storleken.

Jodå det är ett rätt vanligt jobb att kanta om och gör du det själv så finns det tex . Ibland saknas den perfekta storleken på en matta för just ditt hem. Mattlandet i Göteborg hjälper Er med kantning, eller langettering som det egentligen heter, för. Grusgången är den mest klassiska beläggningen i våra svenska trädgårdar.


Den kan gå fram till huset, runt i trädgården eller mellan byggnader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg