tisdag 19 april 2016

Trädhotell boden

De närmaste affärerna och en pool ligger i Harads, km bort. Treehotel är beläget i Harads vid Luleälven, drygt fyra mil uppströms Boden. När du anländer checkar du först in på Treehotels Pensionat och har sedan en kort . Följ med på en guidad tur där du får höra berättelsen om hur Treehotel blev verklighet.


Du får dessutom följa processen genom bilder . I byn bor drygt 6människor och här finns bland.

Det är en process som kanske tar två, tre år framåt. Norrbottens media fick en kort men exklusiv pratstund med superstjärnan innan han stack i väg på . I hennes barndom fanns ljus och lycka. Men också mörker och ondska. Manuela Escobars uppväxt i Colombia hade inslag av hot och våld.


Världsstjärnor som Kate Moss, Kanye West och Oprah Winfrey. Nu ska Britta Jonsson Lindvalls trädhotell växa utomlands. Gamla möbler och inredningssaker.


Liten charmig buitk på landet med gamla möbler och inredningssaker.

Västervik En privatperson har ansökt om en detaljplaneändring på en fastighet vid sjön Maren norr om Västervik. Han vill bygga trädhus för . Nyss hemkommen efter en natt på detta häftiga trädhotell. Vi gjorde en liten utflykt för några veckor sen till Treehotel i Harads, utanför Boden. Treehotel – ett trädhotell med specialdesignade rum byggda i träden.


Boden är en viktig del i framtiden. Medicinsk fotterapeut o skönhetsvård. Tinnerts Ateljé, Skogåsen . Det planeras för ett trädhotell i Harads, fem mil från Boden. En mycket spännande och rolig idé. Enkelt uttryckt så är det trädkojor med . Första rummet stod klart . Harads som kanske är mest känd för sitt trädhotell.


I anslutning till Lodgen finns de så kallade fågelnästena ( trädhotell ), fler. Detta nya hotell öppnar nu i juli och ligger uppe i Norra Sverige, närmare bestämt i Harads, nära Boden. Från ishotell till trädhotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg