måndag 11 april 2016

Kronofogden fastigheter till salu

Förändrat utseende på våra annonser för fastigheter och bostadsrätter. Kronofogden anordnar exekutiva auktioner där vi säljer utmätt egendom. Fastighet om kvm fördelat på rum och kök.


Vi säljer på antingen auktion eller anbud. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på . Köp villa, bostadsrätt eller sommarstuga hos kronofogden.

Vissa objekt säljs till kraftigt rabatterade priser, andra trissas upp. Observera att huset på bilden inte är till salu eller säljs på exekutiv auktion. Klicktoppen vecka 51: Här är Dalarnas populäraste fastigheter – kika in i . Gör ett klipp hos kronofogden. Där finns just nu 1fastigheter till salu - med bilder och alla fakta - enbart för permanenthus.


Dessutom hittar du här . Sugen på att köpa en gammal oljetanker? I onsdags var det visning för hugade spekulanter.

I mitt bevakningsmejl på Booli dök det plötsligt upp en lägenhet som är till salu via kronofogden. Hela det Fur som är till salu består av nio olika fastigheter med hus av olika standard. Alla bjuds ut i ett paket.


Det tog en stund på morgonen . Hitta din drömbostad och bläddra bland massvis av bostäder till salu här! Hallå, kronofogden hade en lgh ute i min stad men den blev inte sål kan man ringa. Finns en fastighet till salu i närheten som är intressant.


Fler tvingas lämna sina hem” kan man läsa i Dagens Industri idag. Exekutiva auktionen har ställt in tre gånget tidigare. Nu kan du bli slottsägare – kronofogden säljer Solhöjden vid Högsby. Den senaste slottsfastigheten som varit till salu genom kronofogden var . Etikettarkiv: kronofogden. Allt går inte att sälja och en del saker får kronofogden inte ta.


Bovision, får mångdubbelt fler träffar än andra hus till salu i samma område. Jag äger all mark och många fastigheter här omkring. Bakgrunden till händelsen är en personlig konkurs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg