måndag 11 april 2016

Köpa hus på hjul

Att huset står på hjul innebär att du kan flytta eller sälja din Rullebo om dina behov skulle förändras. Samtidigt som vi hållit nere alla kostnader har vi ansträngt . Ett hus på hjul är inte detsamma som en husvagn, även om det finns. Du kan bosätta dig på en camping, eller köpa en tomt och rulla dit . Att bygga ett hus på hjul var ett bra sätt att börja bygga utan att ha en.


Lina Spåls håller på att bygga ett Tiny House, ett litet hus på hjul som hon planerar att bo i när hon ska börja studera i Nässjö till hösten.

Byggde sitt eget hus – på hjul : ”Viktigt att ifrågasätta hur vi lever”. Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Vretbacksvägen 8B i Gävle av Sara . Att bygga hus på hjul kan vara ett sätt att bo billigt och skuldfritt. Jag inte hade råd att köpa mark och bygga hus, men jag hade råd att bygga . Använd det som året-runt- bosta semesterhus eller som en studio. Det finns många anledningar till att köpa hus på hjul. Jag får många frågor om att bygga hus åt andra.


Det går ju att bygga på allt från husvagnsunderreden till båttrailers till manskapsbodsunderreden. Men hon tyckte att det var dyrt att köpa och in i lånekarusellen ville hon inte.

Då kom hon på idén med hus på hjul och satsade på det. Han har nyligen lyckats uppnå drömmen om att köpa en egen tomt i. Att flytta till ett m² hus på hjul innebar för Markus inte bara minskade . Paret Jenna och Guillaume sa upp sig från sina arbeten för att bygga ett minihus på hjul och ge sig ut på sitt livs äventyr. Byggde huset för att kunna köpa mark med rivningsobjekt, hittade nu en gård i V- norrland med två fina hus så då säljs detta. Kika in i den här lilla stugan på hjul – den är full av överraskningar.


Här kan du leva litet och billigt. Och tröttnar du på omgivningen är det bara att rulla vidare. Webbdesignern Alek Lisefski ville leva ett enklare, . Vi är både jätte intresserad i hållbarhet och vill testa livet på en mindre storlek. Vi vill köpa en tiny house, som är en hus på hjul eller en . Satt och kollade på minihus i USA och där är dom ju på hjul ofta. SÅ nu undrar jag om någon här inne har ett sånt hus ? Hus på hjul ger möjlighet att bo skuldfritt, billigt och miljövänligt.


Den som inte har kunskap om byggande lär sig längs vägen, resonerade Anna . Tiny house: 19-åriga Lina Spåls från Borlänge ville slippa hyra eller köpa bostad - bygger sitt eget minihus på hjul. Dem på Biltema är billigare, men en vän som köper där har fått köpt nya tre gånger för att de inte håller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg