torsdag 21 april 2016

Råttor restaurang

Spår av råttor har hittats på flera ställen i köket på en restaurang i Nyköping. En restaurang i Östersund stängdes i förra veckan av kommunen. Anledningen: Råttor i köket och skadedjur i maten.


I slutet av augusti stängdes en restaurang av Miljö- och samhällsnämnden på grund av råttor. Vid en oanmäld inspektion på en restaurang i Trollhättan fann livsmedelsinspektörer en levande råtta bland maten. Livsmedelsinspektörer på .

Att få se en råtta på en restaurang är egentligen inte särskilt överraskande. Råttorna lever där vi människor lever och får direkt eller indirekt sin . En livs levande råtta sprang förbi livsmedelsinspektörerna på en restaurang i Landstingshuset i Stockholm. Det var en skitstor råtta som sprang omkring därinne, säger Isak. Isak säger att han har varit kund på den restaurangen i flera år men att det nu . Det förekommer råttor på restauranger i stan men det är inte vanligt.


Det här fallet är inte ett stort problem. På ställen där det är ett stort problem .

När inspektörerna skulle följa upp hur . Maria Nordahl och hennes middagssällskap tappade aptiten när de fick se att restaurangen hade råttbesök. Täpp till och tänk på att det räcker med ett hål stort som en enkrona för att en råtta ska ta sig in i väggen eller taket. Har du problem med råttor kan Anticimex . En privatperson som såg en råtta på golvet anmälde det inträffade till. Enligt ett klagomål som inkommit till Kalmar kommun samt . Råttor hos grossist – trotsade förbud om försäljning.


Bland burkar med livsmedel som företaget säljer till restauranger hittades råttspillning . En man vänder på ljust i köket på en restaurang i Malaysia. Omedelbart, dussintals råttor försöker fly från. Det är ovanligt med råttor på restauranger.


Det säger Mats Wänndahl, skadedjurstekniker på Anticimex, efter Jnytts artikel om råttan på . Ett restaurangkök får verksamhetsförbud efter att Sigtuna kommuns miljö- och hälsoskyddskontor påträffat råttor i köket. Råttor tvingar restaurangen Vapiano på Caroli att hålla stängt minst en vecka för sanering. Vi har trott att vi har löst problemen, men råttorna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg