fredag 29 april 2016

Stenläggning inspiration

Vi har skapat en sida för inspiration till vackra uteplatser, gångvägar, trappor och mycket mer som går att göra med marksten. Få inspiration till hur du kan göra din trädgård till dina drömmars trädgård med marksten, plattor och murar och andra betonglösningar. Genom åren har Flisby haft den äran att fotografera många av våra kunders fina trädgårdar.


Det gör att vi här kan dela med oss av inspiration och idéer. På Stenbolaget hittar du inspiration med marksten på projektplatsen och i galleriet.

Tusentals bilder från vanliga svenska trädgårdar. Gör dina val nedan för att hitta det som inspirerar just dig. Välj ett eller flera filtreringsval för ett förfinat resultat.


Bilderna som visas innehåller en eller . Det är både vackert och praktiskt med sten i trädgården. Marksten och plattor i betong är dessutom lätta att lägga och finns i många storlekar och färger så att du. Hitta denna pin och fler på.

Inspiration - Garageuppfart. Perfa till den nya altanen utanför. Stenspecialisterna vill tillsammans visa kunder vad vi står för gällande försäljning av i första hand betong- och natursten.


Låt dig inspireras av bilderna! En stenläggning innebär ofta en stor investering i pengar och tid så det gäller att göra rätt från början. Tips och inspiration när du ska inreda barnrummet.


Stora stenläggningar ger ofta ett kalt och hårt intryck. Det kan man råda bot på genom att plantera slingrande växter som tar sig upp på staket . Gemensamt för olika typer av naturstenar är att de ger en hållbar stenläggning som åldras vackert över tid. I Allt i Stens sortiment hittar du ett . Natursten är precis som det låter, äkta vara direkt från naturen. Här kan du enkelt hitta leverantörer av natursten som blir en vacker inredningdetalj både innuti . Vad är vackrare än en stenlagd terrass?


Här kommer fem sidor med vårens hetaste stenläggningstrender . En video med både konkreta tips och inspiration för dig vill lägga marksten. I videon får du först höra ett par.

Innan du sätter igång med din stenläggning finns det några saker du bör tänka på för att uppnå . Huset i alla ära, men omgivningarna hjälper till att knyta ihop säcken - dvs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg