fredag 15 april 2016

Skjutbara glasdörrar uterum

Willab Garden har ett brett utbud av olika skjutdörrar till uterum. Du väljer även vilket isolervärde ditt uterumsparti ska ha. Detta avgörs av vilken säsong du väljer. Förläng sommaren med ett uterum.


Välkomna våren från ett egenbyggt uterum ! Vinter - Isomax Plus Skjutbara partier.

Vi på Glashem erbjuder inglasning av balkong, altan och uterum som är skräddarsydda efter just era mått och önskemål. Njut ännu längre av sommaren. Sitt ute mitt i vargavintern.


Se våra uterum med skjutdörrar! Vi tillverkar och säljer inglasningar (skjutdörrar, skjutfönster och fasta partier) till uterum. Santex har både två och tredelade skjutdörrar.


Välj efter dina önskemål! Du kan själv välja om du vill göra alla väggar skjutbara eller om du vill ha några fasta partier också.

Funderar ni på att skaffa uterum , skjutdörrar, bygga hus med glaspartier eller kanske. Vidare ger de skjutbara glasdörrarna en mer öppen, ljus känsla då de stora . Alltid bra priser på Skjutpartier hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Halle tillverkar marknadens största sortiment av svensktillverkade uterum. Nedan finner du Sveriges ledande leverantörer av uterum och inglasning av altan och. De erbjuder måttbeställda, skjutbara , inglasningssystem och de levererar. Med en inglasad balkong eller ett inglasat uterum får du ett extra trivsamt utrymme. Med skjutbara glasdörrar kan du reglera temperaturen.


Montageanvisning till dig som själv bygger uterum med våra skjutdörrar och fönster. De skjutbara delarna är löpande på insidan som standard. Nätdörrarna (tillval) är löpande på utsidan.


Sitter och skissar lite på uterum och vill ha skjutdörrar och fasta fönsterpartier i 230cm höjd. Skjutdörrspartierna kan utföras som bärande konstruktion .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg