måndag 11 april 2016

Balkonger renovering

Vi är experter på balkonger och inglasningar och har över års erfarenhet. Balkonger för nyproduktion och renovering. Att koppla av en stund på balkongen en ljummen sommarkväll kan vara helt magiskt.


Renovering balkonger av betong. Vi på Balcona är proffs på balkongrenovering, vi utför renovering av balkonger med förslitningsskador eller som av andra skäl behöver fixas till. Examensarbete för högskoleingenjörsexamen i byggteknik, hp.

Tips vid balkongrenoveringar och byggnation av nya balkonger. Har man gamla balkonger riskerar man att kantbalkarna är sönderrostade, vilket i värsta fall kan . En balkong är värdehöjande för fastigheten och ger ökad boendekvalitet. Vi hjälper dig med renovering av balkonger. Besök vår hemsida och låt dig inspireras av våra bilder. Byggprojekt Fönsterbyte samt renovering av balkonger.


Ett av Proguards huvudområden är renovering balkonger , hela omgjutningar av balkonger , såväl som att laga balkonger med olika typer av specialanpassade . Nerbilning av balkongplattor intill fasadvägg.

Blästring, kontroll av stålramar rostskyddsmålning. I Roslags Näsby Centrum ligger den stora . Mer info kommer inom kort. Vad gäller för inglasning av balkong , ombyggnad i lägenheten, eller att bygga ut altanen m m. Med start den augusti kommer balkongerna mot.


Swepax utför renoveringsarbete av fasader och balkonger på Sturegatan Stenevägen 6-och Kvarngatan . Här är en preliminär tidsplan för renoveringen gällande balkoner samt fasader. Den gäller i första hand för balkongerna. Flöjtgatans balkonger är klara och i sommar fortsätter vi med balkongerna på Fagottgatan - 47. Allmänt om K- märkta balkonger 1(3). Enligt Plan- och bygglagen är det förbjudet att förvanska särskilt kulturhistoriskt värdefulla byggnader.


Byggarna i Falun AB har fått i uppdrag av KopparStaden att utföra renoveringen vid . Meddelande om upphandling under tröskelvärdet eller B-tjänst. Avsnitt I: Upphandlande myndighet. Namn, adresser och kontaktpunkt(er) Stiftelsen . Arbeten med den efterlängtade renoveringen av husets utsida kommer nu till . Nya regler för byggnadslov och behov att byggnation av balkonger måste prövas i hyresnämnden gör att renoveringen måste senareläggas till . När balkonger och andra betongytor är i behov av renovering då efterfråga KAEFER´s tjänster: Korrosionsskyd omprofilering, priming och tätning.

Vi har nu haft årsstämman och den nya styrelsen är vald. Birgit Moberg, ordförande. Lars Borg, vice ordförande. Invändig upprustning av kök, våtrum och trapphus. Utvändig upprustning av fasader, balkonger , yttertak och entréer samt vissa . Nu renoverar vi balkongerna på Trinnöjegatan 6.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg