fredag 20 mars 2015

Accent soffbord

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Soffbord i ljus marmor med underrede i olika utföranden. En serie soffbord i flera olika storlekar. Modernt soffbord i marmor och metall.


Runt marmorbord med skiva av marmor och stomme av metall. Då marmor är ett naturmaterial är det normalt att små .

Toppskivan är tillverkad i vit äkta marmor. Accent runt soffbord i vitlackerad metall med en vit marmorskiva. Accent är en stor serie som finns i flera olika . Snyggt och stilrent soffbord i marmor i ljus marmor.


Välj mellan färgerna vit,. Accent soffbord med en marmorskiva och lackat metallunderrede. Sätt stilen med ett soffbord ! Hos oss finns ett brett sortiment av soffbord i alla prisklasser och stilar.

Maters accentbord är en serie bord formgiven av den danska arkitektduon Space Copenhagen, som kombinerar skulpturala former med hantverksestetik. Samtliga priser är cirkapriser inklusive moms. Priserna kan variera beroende på utformning, tillval, erbjudanden etc.


Elegant och minimalistisk design. Tyvärr finns det inte fler på lager av den önskade produkten. Underrede av lackad metall och skiva av ljus marmor.


Trendigt soffbord i ljus marmor med svartlackat metallunderrede. Material Brun marmor matt mässing Mässing Mått (cm) Øh53. Säljer nu mitt fina soffbord i vitt marmor. Inköptes för ett år sedan på folkhemmet.


Mått: Diameter: Ø85cm Höjd: 48cm Kan tänkas gå ner i pris vid . Produktfakta: Material: Marmor . Finns även med svart granit eller grön marmor . Bordet passar även bra som sidobord. Viktigt att följa skötselråden, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg