tisdag 10 mars 2015

Trädgårdssäck

Robust allroundsäck av slitstark plastbelagd PE-väv som kan användas för transport, förvaring och uppsamling av allt från trädgårdsavfall till leksaker. Trädgårdssäck Solid Pop Up från Fiskars rymmer 172L. Säcken är perfekt för höstlöv och ogräs som ska samlas ihop och transporteras till komposthögen. Passar även perfekt till att packa med . Den stabila Solid popup säcken för trädgårdsavfall är en allroundsäck: den kan användas.


Garden WasteBag är en trädgårdssäck av kraftigt material.

Perfekt för höst- och vårstädningen mm. Beställ allt inom Övriga trädgårdshjälpmedel m. Den optimala säcken för uppsamling av ogräs, kvistar och grenar, löv, trädgårdsavfall och gräsklipp. Tunnband gör att säcken håller sig . Denna vara finns inte i lager för tillfället, . En grön trädgårdssäck med pop up-handtag som rymmer 1liter. Säcken har en krage i toppen för förslutning och handtag i botten för enkel . Working in the garden can be a messy business which includes autumn leaves in big piles and the inevitable weeds dug out of vegetable beds and lawns.


Lätt att tömma tack vare extra öglor i botten.

Kraftig trädgårdssäck 2liter med handtag från Nelson Garden hittar du hos Plantigo. Handla enkelt i webbutiken med snabb leverans och säkra betalsätt. Gardenbag är en trädgårdssäck som underlättar vid uppsamling av löv, gräs och annat trädgårdsavfall. Säckarna tillverkas i slitstark . En allroundsäck för trädgårdsavfall.


Praktisk lövkorg i plast med pop up funktion. TRÄDGÅRDSSÄCK POP UP SOLID 1L. Favorit hos trädgårdsproffsen. Fiskars Solid PopUp trädgårdssäck 1liter passar för att samla och förvara gård - och trädgårdsavfall, till exempel fuktiga löv eller gräs till komposten.


Fri frakt vid köp över 5kr. Säcken rymmer 2liter med måtten 50x50xcm. Leverantör: Thomée AB, Edw.


Storleken kombinerat med det . Antingen prenumererar du på ett trädgårdskärl som du har hela trädgårdssäsongen eller beställer du en trädgårdssäck vid större arbeten i trädgården. Denna trädgårdssäck har en maxkapacitet på 1liter och är perfekt att ha när ni samlar ihop bråte i trädgården. Tillverkad av vävd polyeten .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg