måndag 16 mars 2015

Nomor skadedjur

Nomor finns över hela Sverige. Vår kundtjänst har generösa öppettider. Läs om råd och tips, vanliga problem med skadedjur. Har du fått skadedjur i din villa eller ditt fritidshus?


Nedan kan du läsa om några av våra tjänster inom affärsområdet Skadedjur.

Har du problem med skadedjur är det därför hit du ska vända dig i framtiden. Exempel på skadedjur är olika typer av baggar, silverfiskar, myror, möss, mal,. Och så fort du misstänker att du har fått in ett skadedjur i hemmet ska du ringa till oss.


Småkryp, ohyra och skadedjur är inte särskilt trevliga att dela utrymme med. I naturen har de en viktig funktion men att dela boende med dem är . Då kommer de och gör en kostnadsfri inspektion och . Dessa skadedjur kan även förflytta sig mellan lägenheter, något vi alltid vetat . Till bostadsohyra räknas tex insekter, råttor, möss, getingar, myror, hästbock och hästmyra.

Deras kundtjänst har öppet vardagar kl 7-17. Därför kan du utan kostnad få hjälp om du . Om du fått skadedjur i . Läs mer: Lägenhetsdörrar bryts upp av Kronofogden på jakt efter skadedjur. Sanering av skadedjur och insekter inomhus i lokaler enligt fastighetslista inkluderas.


Oftast är det främst ylle och päls som berörs. Har du råkat ut för skadedjur ber vi dig att ringa direkt till företaget NOMOR Ni meddelar situationen och bokar en tid med dem. Ni behöver då ange vårt . Vissa tider av året kan man få mindre trevliga besökare. Skadedjur kan finnas i de mest renliga hushåll, smuts har ingen koppling till skadedjur.


Det finns olika sorters småkryp som är ett viktigt inslag i naturen men som när de börjar besvära oss människor anses vara skadedjur. Etiketter: råttor, nomor , skadedjur. Det är varken trevligt eller . Fastighetsägaren har lagstadgat ansvar för sanering av skadedjur och ohyra i fastigheten.


När 24Malmö tidigare pratade med Mikael Östh, gruppchef för skadedjur på Anticimex i Kalmar län berättade han . Så här går du tillväga om du drabbats av skadedjur som exempelvis getingar, myror, vägglöss eller silverfiskar.

Preparat för utrotning av skadedjur , insekter och ohyra. Hemförsäkringen ersätter för övrigt inte förluster orsakade av skadedjur. Vissa skadedjur kan sprida sig och orsaka besvär i fler lägenheter.


Att ha ohyra och skadedjur i lägenheterna, utan att anmäla det, räknas som allvarlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg