fredag 27 mars 2015

Fix spanjolett beställning

För att undvika missförstånd: Fyll i samtliga uppgifter, skriv tydliga siffror. Måttbeställd spanjolett kan ej tas i retur för kreditering. Vid beställning uppge: 1. Används för inåtgående fönster och vädringslucka samt.


Fix Säkerhetsspanjolett med sidkolvar typ hakkolv och kilkolv. Spanjolett med sidkolv typ kilkolv.

Med överföring för infälld . Fönsterhållare Fix 1med fast karmfäste används till spanjolett 865F och 867F. För att måttbeställa ASSA ( Fix ) spanjolett , fyll i samtliga uppgifter i beställningsmallen som ni når genom att klicka på ”Ladda ner”. Maila eller faxa ifylld . Alla priser visas exklusive moms.


Visa som block Visa i lista. Fix spanjoletter till fönster och balkonger. Beställning av Fix måttbeställda spanjoletter.

Nödöppnaren monteras på en befintlig Fix 2spanjolett. Obs passar endast på Fix 28 ej Fix 280. Typ och antal (levereras ej med automatiskt). Att tänka på vid beställning av spanjolett. En spanjolett är en låsskena för fönster, fönsterdörrar och balkongdörrar.


Våra låssmeder monterar och reparerar spanjoletter. För utåtgående en- och tvåluftsfönster med post. Andra längder och utföranden på beställning. Handtaget kan på beställning levereras. Till FIX fönsterhandtag 835S, 836S och 837S.


Stängningsbeslag av förnicklat stål för inåtgående fönster och fönsterdörrar med mötesbågar. Symmetriskt placerad klinka. Som tillval kan vi erbjuda RM antik enligt bilder . För beställning kontakta oss på e-post eller telefon, ange total höjd (längd) på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg