fredag 20 mars 2015

Begagnade skrivare storformat

Vi har alltid ett antal begagnade storformatskrivare och folieskärare och ibland även begagnad utrustning för efterbehandling, t ex ”XY-trimmers”,. Roland TrueVIS SG series är en helt ny generation ”print and cut” skrivare och skrivarna är ett . Hanterar flödet av utskriftsjobb över flera skrivare vilket påskyndar. Vi expanderar och behöver nu förstärka vårt team på Bromma-kontoret.


Nu har vi begagnade multifunktionsprodukter och skrivare till riktigt bra pris. Produkterna kan levereras med Dokumentbolagets .

En begagnad HP storformatsskrivare på som vi har funktionstestat. Fungerar bra till ritningar, men även affischer, m m. Denna printer säljes i befintligt . Snabb installation och snabba utskrifter för omedelbar leverans av kortare serier, enastående värde till ett överkomligt pris! Nästan dagligen lägger vi upp nya spännande begagnade kameror, begagnade objektiv, demoprodukter och mycket annat i vårt sortiment. Med våra specialiserade skrivare för provtryck får du den perfekta.


Skrivare med hög precision konstruerade för krävande uppgifter och smidiga arbetsflöden. Här hittar du vårt begagnade sortiment.

Dessa är inköpta av privatpersoner och har ingen avdragbar moms. Vi lämnar tre månaders garanti på begagnade. I vår butik på blocket hittar du hela vårt begagnade sortiment. Dessutom lägger vi upp varor vi rear ut som demoex eller kampanjvaror.


Handlar du begagnat av . Oavsett om du behöver en färgskrivare eller en svartvit skrivare , om du är intresserad av bläckstråleskrivare eller laserskrivare, storformat , foto- skrivare eller . Begagnade förbrukningsartiklar som felaktigt skickas till HP:s. Roland SC-5printCut Storformat skrivare. Planslipmaskin Slipmaskin Planslip Slip.


Vi säljer idag huvudsakligen skrivare för format Aoch större. Begaganat storformat inca Spyder . Toner till Samsung skrivare Stockholm Stockholm. Ett par helt nya skrivare , med ett tänk som hittills fattats.


SKRIVARE OCH KOPIATOR Övrigt Stockholm. Det gäller särskilt storformat – och då om mycket mer än att skriva ut affischer. Visa begagnade produkter och demoprodukter.


Köp en Storformatskrivare hos CyberPhoto. Du hittar flera olika modeller av fotoskrivare med hos oss.

Vi är ledande inom kontorslösningar. Upptäck vårt breda utbud inom bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg