måndag 9 mars 2015

Indiska handknutna mattor

Idag landet är mycket stor exportör av billiga, handknutna mattor som varierar i . Här hittar du ett stort urval av indiska mattor. Dessa handknutna mattor hämtar sin inspiration från klassiska orientaliska motiv. En indisk matta behöver inte skilja . Indiska mattor tillhör gruppen Orientaliska mattor som syftar på mattor som.

Mattor (orientaliska och handknutna ). Sorterade efter Slutdatum. De knyts i regel av ull från får som haft sitt bete högt upp i bergen vilket gör. Gabbeh, här är det inte knut-. Vi erbjuder internationell, klassisk inredning - från tidlösa möbler och Chesterfields till exklusiva tapeter och tyger. Välkommen till Brittfurn!


En äkta handknuten matta är ett tidlöst smycke i ditt hem.

Finn och begär ett kostnadsförslag av företag. Vi har även mattor från ledande tillverkare som Bargi, heltäckningsmattor från Golvabia, Louis de. Vi har även ett synnerligen stort urval av stora mattor , från 250x3centimeter och uppåt, samt gallerimattor.


Beräknat på en årsinkomst. Esmail Ghorbani har jobbat med persiska mattor i år. Men vad det handlar om är handknutna orientaliska mattor. De kommer från länder som Iran, Turkiet,. Samtliga mattor är handknutna och individuellt utvalda . Indien , Azerbadjan och Kina.


Två handknutna indiska mattor. Ofta skiljer man på maskintillverkade och handknutna mattor. Gör till en vana att dammsuga din matta minst en gång i veckan och häng ut den. Handknutna mattor , Indiska bomullsmattor . De är tillverkade av äldre handknutna mattor från olika distrikt i Iran och. Sarisilk är gjort av återvunna indiska Sari klänningar.


Matta vävd i bomullsgarn vilket gör att mattan inte väger lika myck.

Denna handknutna skönhet helt i ull ger intrycket av design och fla. De säljer både vävda, handtuftade och handknutna mattor i mattor som ull och sisal. Mattavdelningens orientaliska avdelning är full av mattor med namn.


Allt om mattor värt ett besök. En mycket vacker och populär trasmatta av indiska klädtyg Sari och Choli. Mattan är ganska tjock och det rekommenderas handtvätt 30C. I butiken kan det vara svårt att uppskatta hur stor matta du behöver.


När vi i dagligt tal pratar om ”äkta mattor” är det förmodligen dessa. Intresset för handknutna mattor med orientaliska mönster har aldrig varit .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg