tisdag 17 mars 2015

Kaffefläckar på kläder

Kaffefläckar på kläder , mattan, soffan. De är svåra att få bort, men det finns knep! Kolla våra bästa tips och trick för att få bort fläckarna. Fick du kaffe på kläderna i morse?


Lär dig ta bort kaffefläckar – du har nog allt du behöver hemma! Ett effektivt tvättmedel hjälper dig att ta bort kaffefläckar på kläder , dukar och andra tyger.

Undvik komplicerade, hemmagjorda lösningar genom att använda en . Veckans husmorstips: trolla bort kaffefläcken. Klicka på länken och häng med dit du . Ta bort kaffefläckar senaste kläder är mycket lättare att göra med dem som redan har torkat upp. Test genom rinnande kallt vatten i ryggen där fläcken är. Läs om våra bästa tips om hur du tar bort kaffefläckar här. Här kan du läsa om hur du tar bort kaffefläckar på kulörtvätt.


För VITA KLÄDER : använd för vittvätt, Vanish Gold for Whites pulver för ett ännu vitare resultat. Så ta detta som varning, får ni kaffefläckar på kläder , ta tag i saken genast så länge de är färska!

Släng inte plagget bara i tvättkorgen för en tid! Så får du bort kaffefläckarna – smarta knep alla borde. Olyckan är framme och plötsligt har vi stor kaffefläck på skjortan eller tröjan. Det kan kännas hopplöst, men det finns . Vad du behöver Det finns många sätt att ta bort fläckar på ett klädesplagg.


En kaffefläck kan vara början på en dålig . Potatismjöl, kokad mjölk, ättika och alkohol – så tar du bort fläckar på kläder , utan att köpa dyra kemikalier. Färska te- och kaffefläckar går bort om du lägger dem i kokande vatten. Nyspillt kaffe på tyg gnids med en isbit eller kallt vatten. Torkade kaffefläckar på vitt tyg doppar man i kokande vatten. Det är så att jag fick massa kaffefläck på en mjölkvita hoodtröja, fick det precis idag, tänker få bort det så fort jag kommer hem.


Provade med tabort men den syns fortfar. Har du fått en fettfläck på dina kläder ? Våra kläder råkar ofta ut för fläckar som inte försvinner även om vi tvättar dem. Detta knep går att använda för att ta bort kaffefläckar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg