fredag 27 mars 2015

Kantelement höjd 200

Med 200mm höga L- kantelement för du ingen bärande kantbalk, så det tror jag inte är så. Och hela plattans höjd inkl isolering blir cm. Placering av kantelement vid gjutning av platta på.


Den har en höjd på 3mm och passar till. Sundolitts LE-element har en extra tjock botten 2mm.

För en korrekt installering av isolering behövs den rätta sortens kantelement. EPS-kvalitet S2, Art. SOCKELELEMENT TYP L KVALITET 2FIBERBETONG. L- element för bostads- och industrigrunder med plan schaktbotten.


Leif Tjälldén AB levererar U- och L-formade kantelement i olika höjder. En lägre höjd på kantbalken gör även att uttorkningstiden av plattans ytterkant blir kortare. Namn: L-Element S2,H3borstad.

Höjd primärförpackning (mm): 300. Siroc L-element är vårt vanligaste kantelement för platta på mark och ger en isolerande, tålig. Leca Lättklinker, 2kPa vid lång. Kantelement för husgrund i expanderad vit EPS cellplast.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till . Armerad betongplatta, t=100– 2mm. Lagersaldo: Finns i lager. Från bädd till gjuten platta.


ALBA är ett armerat lättklinkerelement som förenklar grundläggningen med platta på mark. Med gjutform, kantbalk och isolering i . Cellplastens tjocklek 1mm. Jackon GRUNDELEMENT L-ELEMENT H SIROC S2HÖRN.


Rejält kantelement isolerad med tjock cellplast för att förhindra att husgrunden läcker ut värme. Balkmått invändigt bredd x höjd , mm. Vårt nya kantelement har 2mm isolering i botten av elementet och ger därför dubbel.

Man använder ofta s2för områden i grunden som behöver klara mer laster. Beställ allt inom Byggmaterial m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg