måndag 16 mars 2015

Tehomet stolpar

Tehomet är Nordens största producent av metall- och trästolpar. Våra trästolpar från finska Tehomet blir alltmer populära i projekten. I den nya katalogen finns både stolpar , armar och pollare i många utföranden.


Alla våra stolpar är tillverkade av procent återvunnen aluminium. Vi erbjuder cylindriskt raka, cylindriskt step eller koniska stolpar som kan monteras . Med hög design och ett stort urval av armar och fästen . Tehomet HE Safety Pole, en trafiksäker stolpe för modern trafikmiljö. Den runda koniska formen är utvecklad för vägar som kräver stolpar med. Start Exteriörarmaturer, stolpar och fundament samt tillbehör och reservdelar Eftergivliga stolpar , master, fundament, stolptillbehör Samtliga fabrikat . Tillsammans erbjuder Tehomet och Valmont ett komplett sortiment av stolpar och armar i varierande material - stål, trä, aluminium och komposit . STOLPFUNDAMENT FÖR STOLPAR MED FLÄNS. Tehomet Oy:s meter höga HE-säkerhetsstolpe är krocktestad för RBJ - 5B -fundamentet och den 12.


Våre stolper i stål er levert av vår produsent Tehomet OY, som også er en del av det. Flux erbjuder ett koncept som kombinerar Xenon med koniska stolpar från Tehomet. Dessa kan fås som lackerade stålstolpar eller i from av . Stolpar för vägmärken och vägvisningstavlor.


Stolpe: Väsjöstolpen från Tehomet i enkel- och dubbelarmat utförande. Utmed Frestavägen placeras stolpar med gatu- armaturer på båda . Pylväs Tehomet , h=15m (?), ei vartta, valaisinta. Gestaltningsprogram Väsj Gestaltningsprogram Väsjön norra Naturlek Naturlekplatsen ligger uppe på en höjd i området med utsikt över. Jenny Mathiasson, Jouhaina Rizk, Per Johansson och andra gillar detta. Håkan Jansson Snyggt med röda stolpar ! Gedigna räcken, spaljéer, stolpar och pelare i limträ.


Nordic Suppliers är söktjänsten för dig som vill komma i kontakt me eller hitta relevant produktinförmation för, Nordens ledande leverantörer inom B2B. I bilden: Trä som avskiljande kant, trä som mjukt underlag för barnlek, trä som stolpar till gungställning, trä till vägg och trappsteg i klätterställning, trä som bänk,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg