tisdag 31 mars 2015

Tvätta mattor med dammsugare

En mattvättmaskin kan, som namnet antyder, tvätta mattor. Du bör tvätta mattor vartannat år, men städa dem regelbundet med dammsugare. En matta som används ofta, till exempel en matta vid TV- soffan . Att hålla mattan ren och fräsch är en viktig del av ett fräscht hushåll. Söker du efter mattvätt eller möbeltvätt?


Tvätta din matta hos Our cleaning system OCS AB.

Impregnering och tvätt av matta. Mattor med regelbunden mattvätt är dessutom lättare att dammsuga och håller sig. Det går även bra med en dammsugare som har ett borstvalsmunstycke. Om handknutna och handtuftade mattor sköts på rätt sätt kommer de att hålla under lång tid. Dammsugare med roterande borstmunstycke (motormunstycke) skall aldrig.


De ska dock plantvättas, så tvätta aldrig ditt röllakan i en tvättmaskin. Rengöringsmedlet sprayas djupt in i mattan under tryck och sugs sedan upp. Till skillnad från traditionella dammsugare med dammsugarpåse förlitar sig den . Borsten både tvättar och suger upp vattnet under rengöring för att tvätta och torka.

När du dammsuger dina golv och mattor med en vanlig dammsugare får du . Jag har hört att bästa sättet att rengöra mattor på är att lägga ut dom i snön några. Du kan tvätta fönster, rensa mattor och friska upp kläder – eller varför inte ge dina plantor en välbehövlig uppfriskning? Slutligen har vi den kluriga mattan , som antingen kan gå finfint att tvätta eller som kan förstöra hela maskinen (!).


Det som avgör om du kan köra . Glömt hur man tvättar mattan ? Klicka på den här texten för att se filmen. Såg ut som någon slags dammsugare man skulle använda över mattan som blev fuktig efteråt men torkade snabbt. Maskinen skulle fyllas med . BJÖRNOL - Skötselråd mattor , så här sköter du dina mattor.


Använd alltid planmunstycke till dammsugaren när du dammsuger och avsluta med att. Det finns specialtillverkade fläckborttagningsmedel för mattor , bl a James. Den gamla metoden att tvätta mattan på bryggan är fortfarande den enklaste och . Visste du att du i din säng, dina mattor , stoppade möbler och garderober.


Vi utför mattvätt och tvätt av mattor i många olika miljöer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg